понеделник , май 28 2018
Начало / Новини / Румен Радев умело приземи Цветанов от прекалената и нездравословна височина на самозабравата му! – (Видео)

Румен Радев умело приземи Цветанов от прекалената и нездравословна височина на самозабравата му! – (Видео)

Днес Цветан Цветанов подсмърча дълго от парламентарната трибуна и инатливо подканва народните представители да порицаят поведението на президента Румен Радев за това, че вчера Цветанов и други депутати не били допуснати на срещата между президента и кмета на Свищов.

От сълзливата му декларация прозира бясната злоба от болезненото разпадане на самозабравата, в която е свикнал да живее. Ето как звучи част от стенанието на една отшумяваща политическа фигура: „Дали президента на страната при избирането, като такъв каза, че ще бъде президент на всички и ще се противопоставя на опитите за разделение. Ако приемем, че има конфиденциален разговор може да допуснем, че не е искал да чуят какво ще говорят“, декларира Цветанов.

„Нито Жельо Желев, нито Петър Стоянов, нито Георги Първанов са си позволявали подобно нещо“, поизтупа егото си председателят на парламентарната група на ГЕРБ  .

„Призовавам президента да прочете Конституцията и да прочетат чл. 1- България е република с парламентарно управление и когато има подобни мероприятия да не изпадаме в неудобство пред избирателите. Това е потъпкване на конституцията“, проплака още Цецо.

„Трябва да осъдим тази постъпка на президента, защото той е в началото на мандата си“, завърши властно и удовлетворено  зам.-председатеят на ГЕРБ.

В отговор на цялата политическа драма на „горкият“ Цветанов и потъпканите му в прахта болни мании за величие, неумело предрешени като конституционни права, президентът Румен Радев не се поколеба и днес да го свали на земята:

„Явно някои хора губят нервите си когато се говори за силен, единен орган за борба с корупцията“ , предположи президентът.

„ А иначе, няма как да бъдеш изгонен от нещо, щом не си бил поканен!“ – обърна внимание Радев.

„ И господин Цветанов трябва да свиква с мисълта, че български политици могат да се срещат свободно и в негово отсъствие.“, заяви спокойно генералът.

Видео: btv новините:

 

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

13 коментара

 1. румен стоянов

  ХА-ХА-ХА…
  .
  Браво на организаторите на честванията в чест на началото на Руско-Османската война, в Свищов…
  .
  Не дадоха възможност на стадото прасета от ГЕРБ да освинят празника…!!!
  .
  Прасетата – марш в кочината…
  .
  Да живее България…!!!
  .

 2. Борисова

  До кога ще се вре навсякъде този Цветанов????
  Не е желан – това е добре да го запомни!!!!
  Евала на Президента!
  Задължително е приземяването на такива , дето са се взели толкова на сериозно!
  Само така г-н Президент!!!
  С такива „хора“ по този начин се действува!

 3. УМ БРЪСНАЧ НЯ МЯСТО С МАЛКО ДУМИ БЕЗ НЕРВИ И ОБЯСНЕНИЯ ЦВЕТАНОВ ДАВА ФИРА !ЩО НЕ ОТИДЕ НА ОСТРОВ БАЛИ НАПРИМЕР Т
  АМ ЩЕ БЪДЕ ПО ПОЛЕЗЕН ЗА СЕБЕ СИ И ЗА НАС !

 4. Най-тъпата статия която съм чел. А другарите които коментират да се научат, че думата „Евала“ не е съветска.

 5. Поздравявам Президента Радев за точните думи и изкази към Цветанов! В думите е силата!

 6. РумянаРусева

  Спрете конфронтацията.Не разбрахте ли най-после,че тя е вредна за всички българи.Полза от нея имат само само назначили се лидери,политици от полицейски школи и такива детски си вярват,че без тях не може.Може и на срещата при кмета на Свищов и на всякъде.Вярвайте,МОЖЕ

 7. Мариана Хараламбова

  Апелирам да не се обединяване около случая с ярост и обидни изказвания,с настрйване и тъпчене на едно място и постоянно връщане назад във времето,а около достойното отношение на президента да излезем от кръга на въртене в една посока към нищото, за да вървим напред с достойнство и победа,за да ни има,за да я има България!

 8. Радостин Башиков

  Браво господин президент,и следващият път ще гласувам за ВАС.

  • Първанов

   Следващ път няма да има. Смешникът Радев си оправи финансовото положение с това президентствуване. Пък вий си го харесвате.

 9. Еню Илиев

  Интересно. Не ми стана ясно за какво точно плачка Цветанов? Та нали той самият не признава, че в България е имало турско робство, как ще претендира да бъде поканен на годишнина от освобождаването на Свищов от робство, което той не признава?

 10. Добър или лош,Цветанов е напълно прав!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *