вторник , март 20 2018
Начало / Новини / Полиция и Жандармерия окупираха Асеновград

Полиция и Жандармерия окупираха Асеновград

Полиция и Жандармерия –Окупираха Асеновград, за да пазят циганската махала.

След снощните бурни събития в Асеновград, когато хората щурмуваха циганската махала полиция и жандармерия се струпват в града.

Припомняме, че протестите избухнаха в отговор на циганска агресия и насилие над български деца спортисти и в отговор на безхаберието на местни и държавни институции. На снощният спонтанен протест се събраха над 2000 човека, както от Асеновград така и от областта. Хората се организират в социалните мрежи и искат лично министър председателя да пристигне в Асеновград и да  обещае публично, че виновните за бруталният побой на деца спортисти ще си получат заслуженото наказание.

На снощният протест присъстваха всички спортни клубове в града, както и много хора от футболни агитки от Пловдив. Също така за подкрепа бяха пристигнали и много рокери.

Хората от Асеновград твърдо заявяват, че протестите ще продължат и днес, а в социалните мрежи се организират много хора от цяла България в неделя да отидат и дадат подкрепата си на асеновградчани.

Футболни агитки, мотоклубове, форуми за автомобили, групи във Фейсбук всичко ври и кипи.

Хората искат справедливост.

 

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

4 коментара

 1. „Партийният“ цигански електорат е непрекосновен и прави каквото си иска.
  Вече е и под защитата на полиция и жандармерия, които съществуват за да охраняват и пазят нас – българите, които с данъците си им осигуряваме заплатите, а не циганската паплач.
  Всички цигански гета трябва да се изнесат извън населените места и с пропусквателен режим до българските
  На когото му е „жално“ за тях, да си ги вземи и отиде с тях в Индия, Германия и другаде, където се леят крокодилски сълзи за тази напаст.

 2. Петър Петров

  Най-добре да почваме полицейските хрантутници и да оправим шефовете им, а не да сме съпричастни с тях и протеста им, след като са избрали грешната страна. После и мъст срещу виновниците пребили спортистите!

 3. АнтиМангал

  Майка им ще еба ЦИГАНСКА мръсна!!!
  А тези полицайчета да се размахат от пътя ни, защото и тях ще сритаме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *