четвъртък , април 26 2018
Начало / Новини / Цветанов с огромно признание: “ Контролирам всички кметове“- (ВИДЕО)

Цветанов с огромно признание: “ Контролирам всички кметове“- (ВИДЕО)

Тази сутрин в БТВ – то седнал баш кадъра на републиката и започнал пак да обяснява в какъв рай живеем, как всичко е по мед и масло и как никога не ходил никъде без покана. Дрънкал и още глупости, но за тях малко по надолу.
И както обяснявал, че не ходил никъде без покана изведнъж изтърсил, на мен всички кметове ми звънят, за да питат преди разни събития.
Добре дошли в Тоталитарна България.
Седя и си мисля, когато непоканен Цецко
влизаше в офисите на големите фирми в България и им обясняваше, че ако не са с Герб, са срещу Герб и сами да се сещат.
Сещам се и за онези стотици пъти, когато непоканен се появяваше ненадейно на различни срещи и включвайки се в тях поставяше ултиматуми или с Герб или сещай се…
Не случайно му викат Ухото на този човек, той дотолкова се е вживял в ролята на сивият кардинал Ришельо на Краля слънце, че няма начин нещо да се случи в кралството без негово знание.
Но признанието му си има и хубава страна, вече надявам се хората разбраха, че и на кметски избори си избират телефонисти и послушковци, вместо кметове.
Сега остава да преброим и колко са кметовете и областните на Ришельо, за да разберим колко човека са зависими на принципа – звъннаха ми по червения телефон.
За изказването му за Асеновград само ще добавя, че за него всеки излязал на улицата да защити правата си, явно се явява криминален контингент. Може би, до ушите му е стигнало вече, че снощи в Асеновград хората крещяха Краля е педер@с…

Автор: Атанас Калев

Видео: Btv

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *