понеделник , май 28 2018
Начало / Новини / Шестима адвоката ще защитават асеновградските биячи.(ВИДЕО)

Шестима адвоката ще защитават асеновградските биячи.(ВИДЕО)

Циганите-биячи от Асеновград влязоха в съда с маски. Започна разглеждане на искането на Районната прокуратура за „Задържане под стража“ на деветимата  участници в нападението.
Полицейското присъствие е изключително засилено, с оглед безопасността на виновниците, които ще бъдат защитавани от шестима адвокати, трима от които са служебно назначени.
По настояване на защитниците съдът разреши присъствието на по един близък на задържаните, да им държат ръчичките.
Очаква се делото да продължи в 13:00ч., след запознаването на всички с материалите по случая.

Видео:glas.bg

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

2 коментара

  1. Черни помияри,мръсни мастии,трябва да ви заровим в плитък гроб за да се разложите по-бързо!

  2. Марин апостолов

    Какво е това безобразие и защо тези български граждани са унижени по тъкъв начин от кога в българските граждански дела не доказано обвиняемите са задължени да носят (маски) ако плешивец влезе в съда със шапка то при появата на съдията шапкаря е длъжен да свали шапката от главата си в знак на почит и уважение а това тука на нищо не прилича ако тези български граждани получат някакви условни присъди за дребно хулиганство и нарушаване на общественият ред то присъдата няма да е валидна защото съда не предоставя нормални условия за разглеждане на гражданско дело .който е имал маска на лицето каквато и присъда да е получил за мене е не валидна .човек исправен пред съд с маска нито може да говори нито да расказва нито да обеснява в нито един съд в европа това не е позволено .то след като са нападнали някого съдът е длъжен да призове и жертвите и тях да привлече като обвиняеми защото колкото са виновни ромите толкова и българите и всичките са граждани на рб. Збили са се наругали са се хулигански прояви .но всичките са виновни едните като действаха другите неса стоели без участно .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *