четвъртък , април 26 2018
Начало / Общество / За Продажните медии в Майка България!

За Продажните медии в Майка България!

Нямаше да пиша и бях решил да си трая по темата за българските телевизии, но явно предизвикан от поредната манипулация на БТВ тази сутрин на тема Асеновград, трябва да го напиша, защото някой трябва да им го каже на глас.
Драги, платени телевизионни журналисти знам, че с това ще запаля мрежата знам, че ще ме обявите за ваш телевизионен враг, но всяка сутрин манипулациите които бълвате ми идват в повече и сега ме слушайте и четете, ако можете, защото в закърнелите ви мозъци, които мислят само за сензации с кръв, зверства катастрофи и политически трикове може и да сте забравили да четете, А когато става въпрос за Истината, вие драги, отдавна забравихте какво значи това.
Не случайно, съм ви отсвирил отдавна и не искам да говоря с вас, защото вашите новини винаги са били новините, на който ви плаща. Вашите новини винаги са били новините на онзи, който е на власт. Вашите новини винаги са били новините на онова влияние, което идва от някое посолство на чужда държава – стига ви само да лижете задника на някоя политическа мишка, за да ви влизат пари в смешните телевизии и да си играете на журналисти.
Стига толкова, стига лъжи, стига манипулации, стига толкова сте лъгали с разни подставени лица, с които всяка сутрин облъчвате хората. Наясно ли сте какво точно направихте?
Когато всяка сутрин обяснявате, кой бил лош и кой бил добър? Кой ви даде правото да слагате определения за някой и нещо, нали Журналистиката трябваше да е коректив и четвърта власт, а да забравих Вие сте платени служители и ще правите каквото Ви наредят.
Колко сигнали за корупция покрихте досега? Искате ли да ви кажа – хиляди!
Колко сигнала за побои от цигани над българи покрихте досега? – Хиляди!
А за жалкото ви съзтезание, с въпроса:
– Това на друга Телевизия дадохте ли го? Защото ако сте го дали, ние няма смисъл да се занимаваме.
А за сигналите, срещу политици и как им звъните и осребрявате информацията, да спомена ли – журналистчетата?
Нещо много си повярвахте, знам че сега ще съм ви враг, защото казвам истината на глас, знам че ще стана лумпен и каквото друго ви наредят вашите началници да казвате, но ще ви кажа – не ме интересува вашето лъжливо говорене, понеже отдавна съм се отказал от Вас.
Аз съм Футболният Фен, Лумпена, Пияницата и т.н., на който вие искате да затворите устата и убиете желанието да се бори срещу неправдата. Аз съм онзи малък все още мислещ човек, който не иска разни Соросоидни организации да промиват мозъка на децата му, че педерас било хубаво нещо.
Аз съм онзи Родолюбец, който все още помни какво и как са направили нашите предци и не ме е срам да се гордея с това, докато вашите жалки гости ми обясняват едва ли не, че България преди я е нямало. Аз съм онази нещастна баба страрица с 168 лева пенсия, която въпреки всичко и всички все още е жива и не умира – дори когато я нападат, пребиват, ограбват, изнасилват дори десет циганина, на които вие удобно викате роми..
Аз съм, Бъгарин – вие какви сте?
Да знам, Вие сте онези, които правите новините – но я сега седнете и се замислете, кога за последно пуснахте Истински новини или истински гости във вашите студия. На хората им се повръща от вашата манипулативна журналистика и затова искат да ви бият по протестите, затова ви гонят от заведенията и не искат да ви обслужват. На хората им се повръща всяка сутрин да гледат мазните физиономии на разни политически престъпници, които мазно обясняват колко умни били. На хората им писна да ви плащат, за да ви гледат и затова си спират масово телевизорите или ги ползват но не гледат новини и сутришни предавания или следобедни, в които някакви лелки преповтарят лъжите ви от сутринта, да не би някой да е забравил какво сте излъгали.
Бяхте Шарлита, бяхте Французи, бяхте всичко, за което има жертви на запад интересно ми е кога:
– ще бъдете БЪЛГАРИ?
помните ли какво беше Българин, господа журналисти, май не помните, но ще си позволя да ви дам и един съвет…
– Опомнете си, защото отдолу от масите идва нещо страшно и то ще ви помете…
А вие сте едни от Виновните, за да клокочи гнева на хората, защото постоянно Криете, Лъжите и Манипулирате Информация.

С неуважение към телевизионните журналистчета.

Atanas Kalev Един от многото

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *