сряда , март 21 2018
Начало / Лъжци и Слепци / Крими / Политик съветник на Бойко. Едва не е убил човек с нож.

Политик съветник на Бойко. Едва не е убил човек с нож.

 

Яне Янев ме намушка с нож в ръката, заплаши ме, че ще ме заколи и погребе без никой да може да ме открие. Това каза днес потърпевшият от среднощния екшън в Сандански – Борислав Лазаров известен в село Поленица, като Боби – Бирата.

18-годишният тинейджър работил, като косач на нивите на известния политик и общественик Яне Янев, който отглежда крави и обработва хиляди декари земеделска земя в района на община Сандански.

Снощи около 22:10 часа в РУ-Сандански е получен сигнал от ЦСМП-Сандански за постъпило лице с порезна рана в областта на ръката. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че се касае за 18-годишен младеж от с.Поленица, по негови данни, пострадал при скандал в с.Горни Цалим, общ.Сандански.

За случая е уведомена РП-Сандански. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

По думите на младежа скандала с Янев е ескалирал, след като си потърсил парите за изработените дни и заявил, че на другия ден не може да отиде на работа в село Г. Цалим. Тогава Янев с помощта на шофьора си И.П. започнали да го налагат, като впоследствие Яне Янев извадил нож и го намушкал в ръката.

„След като бликна кръвта, Янев ме заплаши да не подавам сигнал в полицията, защото никой не може да ми помогне. Той бил назначил шефа на полицията в Сандански, шефа на съда в Петрич, както и вкарал в затвора шефа на ДАНС“, допълни Б. Лазаров.

Пред репортер на Pirinsko.com Борис Лазаров показа улики – скъсана тениска напоена с кръв и медицинско свидетелство. Любопитното в случая е, че служителите на РУП-Сандански не са взели предвид тези веществени доказателства.

Потърсен за коментар от медиите Яне Янев отрече твърденията на Б. Лазаров, като потвърди, че същият е работил при него, бил е пиян, като най-вероятно се е самонаранил от дъската на косачката, за което биха могли да потвърдят останалите свидетели присъствали на място.

Не съм го докосвал моята сила е в словото, коментира още Яне Янев.

Яне Янев ме намушка с нож в ръката, заплаши ме, че ще ме заколи и погребе без никой да може да ме открие. Това каза днес пред репортер на Pirinsko.com потърпевшият от среднощния екшън в Сандански Борислав Лазаров известен в село поленица, като Боби – Бирата. 18-годишният тинейджър работил, като косач на нивите на известния политик и общественик Яне Янев, който отглежда крави и обработва хиляди декари земеделска земя в района на община Сандански.  Снощи около 22:10 часа в РУ-Сандански е получен сигнал от ЦСМП-Сандански за постъпило лице с порезна рана в областта на ръката. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че се касае за 18-годишен младеж от с.Поленица, по негови данни, пострадал при скандал в с.Горни Цалим, общ.Сандански.  За случая е уведомена РП-Сандански. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград. По думите на младежа скандала с Янев е ескалирал, след като си потърсил парите за изработените дни и заявил, че на другия ден не може да отиде на работа в село Г. Цалим. Тогава Янев с помощта на шофьора си И.П. започнали да го налагат, като впоследствие Яне Янев извадил нож и го намушкал в ръката.   „След като бликна кръвта, Янев ме заплаши да не подавам сигнал в полицията, защото никой не може да ми помогне. Той бил назначил шефа на полицията в Сандански, шефа на съда в Петрич, както и вкарал в затвора шефа на ДАНС“, допълни Б. Лазаров. Пред репортер на Pirinsko.com Борис Лазаров показа улики – скъсана тениска напоена с кръв и медицинско свидетелство. Любопитното в случая е, че служителите на РУП-Сандански не са взели предвид тези веществени доказателства. Потърсен за коментар от медиите Яне Янев отрече твърденията на Б. Лазаров, като потвърди, че същият е работил при него, бил е пиян, като най-вероятно се е самонаранил от дъската на косачката, за което биха могли да потвърдят останалите свидетели присъствали на място. Не съм го докосвал моята сила е в словото, коментира още Яне Янев.

Източник: Pirinsko.com

За Неделчев

Виж още

Озверели цигани крещят: „Българи мръсни, елате тука, ще ви трепя”, докато пребиват двама братя.

Цигани пребиха двама братя с колове и камъни в Хасковско село. Бой от двадесетина циганина …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *