понеделник , май 28 2018
Начало / Новини / СКАНДАЛ! БТВ в тази сутрин излъга Обществото с репортаж за пребитите от Цигани Брутално Майка и дъщеря, които лежат в Болницата в ЛОМ!

СКАНДАЛ! БТВ в тази сутрин излъга Обществото с репортаж за пребитите от Цигани Брутално Майка и дъщеря, които лежат в Болницата в ЛОМ!

Изкараха го Междусъседски Войни?! Не споменаха Удобно за Пребито с Бухалка 14 годишно дете!!!

 

Ние от IBTnews.bg обещахме на Мила Михайлова, голямата дъщеря на пострадалата да не оставим виновните ненаказани.
Днес ние отново бяхме потресени от наглостта на БТВ и репортерката им, въпреки, че имат безспорните доказателства, че двете пострадали жени майка и дъщеря образовани българки, майката зъболекар на 51 години, а те успяха да я изкарат едва ли не пияница, а за малката и дъщеря не отрониха и нито дума. Ние знаем, че имат запис БТВ, в който биячите се хвалят как са пребили брутално майката и дъщерята в понеделник вечерта.

Интересно ни е този запис ще бъде ли предаден на Прокуратурата или ще продължават да прикриват пред обществото престъпниците с бухалки в ръце?
За морала на БТВ няма да говорим повече от двата записа, които сме качили ще ви стане ясно, колко е нагласен репортажа от тази сутрин от село Мокреш.

 

И за сведение на всички, качваме и епикризите и кръвните картини на жертвите на Бруталният побой,

а пък БТВ да си поканят някой доктор да обясни в ефир има ли алкохол в кръвта на майката. Защото след запитване към вещо лице, на нас ни беше отговорено, че няма алкохол както в кръвта на майката, така и в кръвта на 14 годишната и дъщеря.
Оставяме случая отворен, днес ще получим и заключението на съдебен лекар, което ще бъде предадено на Прокурор с жалбата на брутално пребитите от циганска фамилия от десет човека брутално майка и дъщеря и очакваме Прокуратурата, за разлика от БТВ, която винаги отразявала всички гледни точки да разследва този случай и да го вкара в съда.
Единственото вярно, което казаха тази сутрин от БТВ е че този случай тлее от години, но не е точно битов инцидент и междусъседска война.
А за Дерибеите с бухалки в ръце, които седят в кафенето и обясняват, кой колел и бесел в село Мокреш, може да организираме и протест с любезното съдействие на Национален Протест Срещу Безобразията в България.

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *