неделя , май 27 2018
Начало / Новини / След Бруталния Побой над майката и дъщерята в с.Мокреш – съдебен лекар отсече бити са брутално с тъпи предмети!

След Бруталния Побой над майката и дъщерята в с.Мокреш – съдебен лекар отсече бити са брутално с тъпи предмети!

След Бруталния Побой над майката и дъщерята в с.Мокреш – съдебен лекар отсече бити са брутално с тъпи предмети!
Както знаете ние от IBTnews.bg в понеделник информирахме обществото за брутален побой над жена на 51 години и малката и дъщеря на 14 години.
С нас се свърза тогава, голямата и дъщеря Мила Михайлова и ни помоли да и помогнем, защото организирана група от цигански произход е нападнала майка и и сестра и в неделя вечерта и са ги пребили брутално с бухалки и дървета.
Ние от редакцията на IBT news.bg бяхме потресени от снимките, които получихме в пощата си и обещахме да направим и невъзможното, този брутален акт да стигне до всички медии и хора в България. Бяхме информирани и своевременно от Мила какво се случва в селото и кои телевизионни медии са проявили желание да отразят случая, разбрахме че от БТВ са се задействали и изпратили репортер на място и репортажа трябваше да бъде излъчен в емисията новини в 19:00 часа. Е да, ама Не. Впоследствие стана късната емисия ще го пуснат, докато накрая беше съобщено на Мила Михайлова голямата дъщеря на пострадалата зъболекарка, че репортажа няма да бъде излъчен.
Научавайки всичко това, ние направихме и следващият си ход, пуснахме на живо предаване от болницата в Лом от корпус Хирургия, където бяха приети жертвите. В същият момент помагахме на Мила да мине по трудният път, на държавната безпомощност в такива случаи. Обяснявахме и какво трябва да направи и научавахме изумени че:
– Полицията неотразила случая, понеже не бил с категория някаква си?!
– Лом, Видин и Монтана се обслужват от двама съдебни лекари, единият от които на 78 години?
– Дежурен Прокурор в Лом няма?! Нищо чудно и дежурен полицай да няма.
– Скандала бил междусъседска свада и няма значение, че битите са можело да бъдат и убити брутално.
– В центъра на селото, биячите гордо обяснявали на другия ден, че те колели и бесели в това село и никой нямало как да ги закачи.
– Репортерката на БТВ прави запис на биячите как и се хвалят, че са били с бухалки жената и детето на 14 години.
Описваме всичко подробно, защото под медийната атака в мрежите, БТВ на четвъртия ден най-накрая решиха да покажат случая и го показа в типично в техен стил Манипулации и Лъжи и само страната, която е била жените. Показаха някаква шахта и едва ли не изкараха жертвата пияница и самотна луда жена с нож в ръка, тук е време да обясним на БТВ че жената си има мъж и той е зъболекар също, защото чухме и лъжливи твърдения и по тази тема. Обясняваме цялата хронология понеже искаме да сте наясно за всичко. И след като БТВ излъгаха вчера обществото в сутрешният си блок, ние поискахме Епикризите от Болницата, както и очаквахме Алкохол в кръвта на жертвите при приемането им няма.
Днес получихме и заключенията на съдебният лекар от Враца, които публикуваме и вече са предадени на Прокуратурата с надеждата някой да Арестува биячите и да си получат присъдите.
Дали това ще се случи или ще се потвърдят думите на хората, че в Дивият ни Северозапад законите вече не са важни, важно е кой си и кой ти е гръб, тепърва ще разберем и информираме.

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *