четвъртък , април 26 2018
Начало / Новини / Бяла утре на ПРОТЕСТ! Срещу Циганските Своеволия в Подкрепа на Алекс!

Бяла утре на ПРОТЕСТ! Срещу Циганските Своеволия в Подкрепа на Алекс!

С нас се свързаха приятелите на пострадалото момче в Бяла Русенско.

Александър накратко Алекс ни е личен приятел утре в 18:00 пред Общината ще се проведе Протест срещу циганските своеволия.18:00 гр.Бяла пред Общината!!!

Здравейте,приятели и съграждани.

Искам да ви попитам нещо,нормално ли е двама души да се борят за живота си защото са били нападнати от роми.? 27 годишния Георги Кадиев от Смолян е с опасност за живота защото се опитал да защити 15 годишно момиче,Георги е с фрактури на черепа след удар с кол.На 8 юни в град бяла,Русенска област,някъде между 05:00 и 06:00 часът сутринта,18 годишният Алекс Ангелов,излиза от местната дискотека и тръгва към автобусната спирка,но за жялост не успял да стигне,по пътят бил спрян от трима души от ромски произход,единият пойскал цигара на Алекс,но той нямал да му даде,неочаквано последвал удар с бутилка,Алекс се свлича на земята.В момента преди да изпадне в безсъзнание,момчето успява да позвъни на братовчед си.Братовчед му намира само окървавеното тяло.Братовчед му който е и героят в тази история,успява да отреагира в ситуацията,като се свързва с спешна помощ,Алекс е бил откаран в спешното отделение на град Русе.Там установили че момчето има хематом и е с опасност за живота.Ужасените родители се молят единствено синът им да е добре.

ТОВА ЛИ Е ЕВРОПА ЗА КОЯТО ТАКА УСЪРДНО СЕ БОРИХМЕ,ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА КОЯТО СЕ ПОЖЕРТВА ВСИЧО.

БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СЕ,НЕКА СПРЕМ ЦИГАНСКИТЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВА. !

Това е Алекс за който се молим да се оправи.

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

Един коментар

  1. Ок това е така съгласна съм,но нека намерим корена който позволява всичките своеволия,кой създава законите? Кой ги спазва? Защо никой не ги спазва,най вече ромите тай наречените цигани,те са българските гласове за стотици кметове и управляващи в парламента.Усазнайте се че ако имаме държава с стабилни управници товя няма да е така…..а вместо да се вдигаме някъде и в следващия миг ще бъде същото даже по лошо да отидем и да запалим унея рантутници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *