сряда , май 23 2018
Начало / Общество / До всички Цигани!

До всички Цигани!

До всички Цигани!
Няма да напишем уважаеми, понеже ние не ви Уважаваме. Няма как да ви уважаваме, понеже Вие с нищо не заслужихте нашето уважение.
Ние от Екипът зад Страницата Национален Протест, ви казваме да спрете да ни пращате заплахи и писма с всякакво съдържание, колко сте образовани, мили и работливи – защото на цяла България и почти цяла Европа им е ясно, че сте Тумор, който трябва не да се Интегрира, а да се лекува с хирургическа точност и хирургически инструменти.
Години наред вашите Ромски Организации и всички Български Правителства и Политически Партии ви отглеждаха в една стерилна среда, наливаха се милиони във вашата общност, милиони които отидоха във вашите Цигански Барони, докато Вие продължихте да живеете в тенекиената барака със телевизионната чиния на покрива. Останахте си необразовани, нехигиенични човеченца, без морал и етика, без чувство на вина и с чувство за Безнаказаност.
Циганин стана нарицателно на гласоподавател, защото с вашите гласове бандити от типа Бойко Борисов станаха политици?! Или пак ще ни обяснявате, че сте толкова умни, че вие не се продавате за шепа жълти стотинки на избори, за една бира и няколко кебапчета с неясен произход. Не сте ли Вие, онези които обикаляте стадно Европа за да крадете и просите и когато Ви хванат, казвате че сте Българи? Не сте ли Вие, които в България, твърдите че сте Турци? Не сте ли Вие онези същите Цигани, които раждат деца на 12 години, стават баби на 25 и си мислят, че това е нормално? Не сте ли вие онези, които ги убиват високо волтови дъги, докато крадат жица, защото толкова сте образовани, че си нямате и на идея как тока убива. Не сте ли Вие онези, които разграбиха всичко, което може да се продаде с каруците? Не сте ли Вие онези, които вместо да се чувствате Виновни, все сте Неоправданите и засегнатите.
Не сме чували Българин да е пребил Лекар.
Не сме чули и за Българин ограбил и убил Пенсионер.
Не сме чули за Българин, който с колата си да гази деца – умишлено.
Не сме чували за Българин с нож да коли момиче, защото така му харесвало.
Не сме чули за Българи да бият с бухалки и колове беззащитни жени и деца.
Не сме чули за Българи да си прибират конете в апартаментите, да живеят в общински жилища и да правят сметище зад дома си.
Не сме чули за Българин да рита беззащитна жена в гръб, по стълбите на някакво метро.
Не сме чували за Българска тридневна сватба с музика, танци, песни и пиянстване – ненаказана от полицията.
Не сме чували за Българин да продава деца в Гърция…
Още примери да даваме ли?
Вие пишете, че всяко стадо си имало мърша, и погледнато реално е така, мършата в нашето стадо България – явно сте Вие, а ако имахте малко повече в главите си, определено щяхте да ни разберете и нас.
Няма вечно да ви минават циганските номера. Няма вечно някакви телевизии, политици, полиции и платени НПО та да са доминиращите в този проблем и да удържат Българите и знаете ли защо?
Защото Вашето Вече не се Търпи!
Затова Ние сме Асеновград, Ние сме Смолян, Ние сме Бяла, Ние сме Гърмен, Ние сме Катуница…
Предполагаме, че ще намерите някой да ви го прочете на езика ви, защото Вие писменост нямате и няма как да ви го напишем на Цигански.
От нас Уважение не чакайте. Ние не сме Расисти, но когато има Правила те трябва да се Спазват от всички, който не желае да Спазва правилата – Прав му път към Индия, Европа или Турция – там няма да имате права, там бързо ще станете хора.

От екипа зад Страницата:

Национален Протест Срещу Безобразията в България.

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

22 коментара

 1. Голямо писане, ако има и кой да го прочете, че и да го осмисли!? 😀
  По -скоро, трябва да се помисли за насаждане на ценности и образование чрез циганската музика и попфолка! 🙂 С припев, кой не слуша на сапун или нещо подобно:-/

 2. Хубава статия,но не сте обективни поякога.В случая имате проблем със слуха….чувайте по-добре.

 3. Да статията е много обективна,но само с писане не се постига нищо.Още повече ,че те са неграмотни и едва ли някой ще си направи труда да я прочете.

 4. Защо си губиш времето да пишеш …Запитай се колко от циганите имат интернет , колко могат да четат …а колко като четат разбират написаното …Думи ,думи ….дела се иска. Приказките на пазара!

 5. БРАВО !!! Заставам зад всичко написано !

 6. дон Кихот

  Ясно е, че политиците няма да направят нищо по въпроса защото на тях им трябва тази пасмина. Въпроса е ще чакаме ли ли да опре ножа до кокъла за да бъде натикан човешкия боклук там където му е мястото. Защото политиците спекулират със правата които НИЕ сме им дали- вместо да приложат закона срещу тази пасмина те си затварят очите.
  И няма да помогнат да се увеличи раждаемоста като насърчават 3-то дете в семейството – От това ще се възползват 1% от българите и 99% от циганите.
  По добре да приемат закон с който да дават детски само за 2 деца – за останалите всеки да си прави сметка.

  • Напълно съм съгласна с Вас. Необходими са икономически мерки. Помощи да се дават само до две деца. Но САМО за хора с поне СРЕДНО образование. Който го е мързяло да учи, ще го мързи и да работи и децата му пак ще са на издръжка на държавата по домовете, където месечните суми, които държавата харчи за тях надхвърлят хиляда лева, на глава, имайки предвид, че се ползват и много допълнителни социални услуги, освен самото отглеждане, а именно психолог, индивидуална образователна подкрепа и още куп други лиготии. А за тези, които липсата на подаяния от държавата няма да спре да продължават да се роят, да има наказателни мерки под формата на принудителен труд, затвор, кастрация или каквото там ще предвижда нормативната база, която нашите законотворци ще създадат, когато най-после се освестят.

   • Бих поправил малко предложението Ви с аргументи;

    – Помощ от държавата за първо дете под формата на детски пособия за всички български граждани- желателно.

    -Помощ от държавата за второ и трето дете, само на родители със завършено средно образование.

    -Помощ от държавата за трето четвърто и по-вече деца за родители със завършено минимум средно-специално образование,на утвърдени работещи специалисти в своята област и на други ценни за държавата граждани, кото от четвърто и по-вече деца да бъде с допълнително например 10% добавка, като идеята е самият специалист да бъде здраво стъпил финансово и да мисли и твори за нацията и държавата!

 7. БРАВО ЧУДЕСНО НАПИСАНО АМА ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ИМ ГО НАБИЕ В ГЛАВИТЕ И АКО НЕ ПРОУМЕЯТ ТОГАВА ВЪЗПИТАНИЕ ПО МАКАРЕНКОВСКИ !ГЛАД И БОЙ !ИНАЧЕ НЕ СЕ ОПРАВЯТ !

 8. Браво за написаното но то не стига иска си дейстяия и то незабавни!

 9. Катя Николова

  Абсолютно правилно и аз съм с вас зад стените в гетата там им е мястото

 10. И що пък с главна буква цигани???

 11. Иван Славов

  Много хубаво писмо! Е и, сега какво! Те и западните лидери протестираха срещу тероризма. И пак продължават да ги гърмят и изнасилват в Западна Европа. Танковете през маалата трябва да минат! Ама то няма ни танкове, ни българи в армията.

 12. Циганина е тумор!

 13. Супер – Браво може и по хард да го кажем , повече няма да има милост – Смърт за тази гнусна сган!!!!

 14. Циганите в голямото си мнозинство , на парламентарни избори гласуват за ДСП и БСП а не за “ бандита Борисов“.За обидната фраза ,прокуратурата да се сезира ,да се намерят физическите автори да се глобят ,накажат съдебно и т.н.Обижда се министър – председателят на РБ и съответно нацията.Приятно ли ще ви е ако пиша „хомосексуалист Радев „.
  Иначе за циганите е добре казано !

 15. Нямам представа националистите, до кога ще се взират от селският си плет и страховете им ще раждат чудовища. Ромите пият кръв и ядът деца…

  Уважаеми националисти, каквито и да сте трябва да ви е ясно. България е и наша родина! И ние сме защитава ли с кръвта си България и сме граждани и данъкоплатци. Ние сме тези които чукаха чакъла на цялата желязо пътна инфраструктура на България. Ние сме тези които участвахме в строителството на пътищата, заводи, жилищата, канализацията на България. Внесохме красивата звучност в българския фолклор. Дадохме на България олимпийски и световни шампиони по бокс , лекари, учители, летци, капитани на кораби, свещеници, писатели, композитори и виртуози музиканти . Ние всички ПОЧТЕНИ роми ви призоваваме: Спрете тази безпощадна демагогия! Спрете да провокирате омраза . Нека накажем пристъпниците – роми , българи , турци и да си подадем ръце , да тръгнем на война срещу купувачите на ромските гласове. На война с деформираната и криминална демокрация. На война срещу бедността и мизерното безсмислено съществуване. И тогава можем да изпълним в съдържание призива – Да живей България.

  Георги Парушев

  • Гинка Жекова

   ДА , ТАКА Е! ИМА И ДОБРИ ЦИГАНИ,КОИТО НАИСТИНА СИ ПЛАЩАТ ТОКА,ВОДАТА ,НАЕМИТЕ ,ЗАЕМИТЕ,ДАНЪЦИТЕ,НО ТЕ СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ. ОСТАНАЛИТЕ СА ТОЧНО ТАКИВА ,КАКВИТО СА ОПИСАНИ ТУК.

  • майната ти мангал толераст. ще гориш на клада първи.

  • Ти се шегуваш! Не?
   Значи си платен трол, друго обяснение няма. И понаучи още малко Българския, на който ‘сте дали звучен и красив фолклор’.
   Смешници. Болест.

   Когато съсипете всичко в България, ще умрете с организма, върху който паразитирате. Както всеки вирус/тумор/болестотворен агент. Чиста и проста биология. Нищо повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *