понеделник , март 19 2018
Начало / Общество / Партийни Трол Бригади докладват хора във Фейсбук.

Партийни Трол Бригади докладват хора във Фейсбук.

Ако сте активен потребител на Фейсбук общността в България, надали в последно време не ви прави впечатление, че много от така наречените Свободно изразяващи се без страх постоянно се оплакват, че профилите им са блокирани заради не спазвани изисквания на общността.

Днес дори Аз, създателят на Национален Протест срещу Безобразията излязох във видео на живо и директно обвиних ПП“Възраждане“ и лидера им в докладване на моя профил и водене на тролска война. Сега искам да ви покажа и защо бях блокиран:

Тази Страница Касетофона пиян е на Станислав Стаменов от гр. Враца член на „Възраждане“ и водач на листата им на последните избори, доколкото знам изгонен от ВМРО заедно с настоящият си шеф. Откъде знам, че е негова ли, Явно възрожденчетата много бързо забравиха, кой им направи кампанията по време на изборите и ги закара до така мечтаната субсидия, която не само са намерили начин как да усвоят, но също така вече забравиха  че по време на изборите в програмата си имаха точка да я намалят.

Но ако си мислите, че това с трол партийните бригади е патент на никому неизвестната партийка и лидера и жестоко се лъжете, защото за следващата снимка съм докладван от други групи партийни тролове, заради които аз трябва да нямам мнение.

Какво точно съм нарушил в текста на снимката от условията на Фейсбук, никога няма да разбера, но дано някой обърне Внимание – Кой, Как и Защо налага Цензура във Фейсбук!

Това вече не се търпи и ако за трол бригадата на Възраждане, ще си потърся правата в съда, понеже разполагам с всички доказателства как от почти два месеца пишат негативни коментари по мой адрес и откровени лъжи, то другите трол бригади ще трябва да ги спрем всички заедно.

Политическите Партии разполагат с пари и власт, за да налагат Цензура, ние пък трябва да Обединим усилия и изградим мрежа от Сайтове в които никой няма да може да ни я наложи.

Свободата на Словото е право на всеки Свободен човек, и всеки дръзнал да му я отнеме, няма право да говори за Демокрация и Човешки права.

Атанас Калев

Ние от IBTnews.bg ще предоставим трибуна на всеки с доказателства, че е ограничено правото му на изразяване във Фейсбук след доклади на трол бригади на политически партии.

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *