четвъртък , април 26 2018
Начало / Общество / Цигани тормозят цял жилищен квартал Полицията ги пази!(ВИДЕО)

Цигани тормозят цял жилищен квартал Полицията ги пази!(ВИДЕО)

„Собственик на 5-то РПУ в Пловдив явно е Ахмед Муса!“

„Никога не съм вярвал , че ще попадна в толкова абсурдна ситуация и толкова явни и нагли случаи на корупция!“

Наш читател ни сигнализира за абсурдната ситуация, в която е попаднал той заедно с всичките си съседи, как са системно тормозени и как трайно им е отнето конституционното право на живот в благоприятна и здравословна среда от едно заведение с постоянна циганска клиентела, а след многобройните подадени сигнали от хората институциите се задействат, но не за да прекратят циганските своеволия, не за да осигурят спокойствието на българския данъкоплатец, а за да пазят циганите…

След многобройни и безрезултатни сигнали на тел.112 живущите подават сигнал и до Омбудсмана на Република България, с настояване да вземе отношение по техния казус. Месец след отговора на Мая Манолова

и уж взетите мерки, положението е дори още по-страшно от преди и отново нашият читател сяда да напише писмо до Омбудсмана:

Публикуваме писмото му без редакторска намеса:

Един месец , след като документа за удължено работно време беше отнет , заради многобройни жалби и подписки от живущите в района  , шефа на 5-то Районно г-н Данчев , решава да промени становището на Полицията , защото имало промяна в обстоятелствата (поставяне на метална ограда пред обекта , която можете да видите на снимката )   Явно аз съм единствения олигофрен , който не може да проумее , как ще помогне тази ограда за тишината и спокойствието в района !!!

От полицията ме информираха , че се е състояла среща между Кмета на район Тракия – Костадин Димитров , шефа на 5-то Данчев и собственика Имад Муса , на която трите умни глави са решили , че няма да има шум , глъчка , музика от клиенти и въобще всякакво нарушаване на обществения ред , ако се постави МЕТАЛНА ОГРАДА !!!!!

Моля Ви г-жо Манолова , обяснете ми , аз ли съм луд или ставаме свидетели на една ужасно нагла и безцеремонна проява на наглост , безхаберие и корупция !!!   Как е възможно , един сириец да си играе със съдбите и със живота на толкова много хора , с подкрепата на кмет и началник на Полицията , в собствената ни държава ?!?

 

 

 

Никой ли не си вади поуки от случващите се събития в Асеновград , Русе и Смолян . Трябва ли да се стигне до някакъв инцидент с фатален край , за да забележи някой , че това не е редно , че ние не можем да живеем нормално , че 5 годишната ми дъщеря не може да спи , че 5 месечния ми син се стряска цяла нощ от виковете на роми и безделници .

По телевизията виждам хора , които се оплакват от шумни ромски сватби , ми те сватбите са по 3 дена , при нас сватбата е нон стоп 24 часа , 31 дена в месеца !  На всичко отгоре , ние не искаме обекта да се затваря а само да му се намали работното време , за да може да почиваме след работния ден ! И в крайна сметка толкова ли е жизнено важно , да работи денонощно един дюнер за сметка на живота на стотици деца , бебета и хора които по цял ден бачкат да си плащат кредити и данъци !

Умолявам Ви г-жо Манолова , кажете ми , как да постъпя в тази ситуация , да продавам апартамента на безценица и да се местя заедно със семейството си  в друг район , докато не се сблъскам пак с корумпирани и нагли държавни служители и полицаи , или като повечето Българи да се запътвам към терминал 2 !

П.С.  Никога не съм вярвал , че ще попадна в толкова абсурдна ситуация и толкова явни и нагли случаи на корупция !“

В обръщението си към нас, човекът споделя и притесненията си, че вместо институциите да предпазят нормалните данъкоплатци, съвсем явно пазят нарушителите:

„Ето ви едно видео , как полицията пази дюнера от проверки. Стояха цяла нощ да не паркира никой там. Явно собственик на 5-то РПУ е Ахмед Муса“

 

Това е положението в милата ни родина. Който плаща той поръчва музиката, него го пазят и на него всичко му е простено…

Та… кой е собственика на 5-то РПУ в Пловдив, остава загадка, която се надяваме скоро да се разреши!

 

 

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *