сряда , май 23 2018
Начало / Общество / Трябва ли правителството Незабавно да подаде Оставка?!

Трябва ли правителството Незабавно да подаде Оставка?!

Трябва ли правителството Незабавно да подаде Оставка?!

Преглеждайки публикациите на хората във Фейсбук в последните две седмици, усещам как стола на това Правителство не само се клати, но скоро ще бъде паднал на земята.
С него ще си заминат и поредните лъжливи обещания и ще влезем в спиралата на избори безкрай, по простата причина, че тези политически партии, до такава степен са се изчерпали, че вече няма накъде.
Има и едни други, които се мислят за Партии, но когато ги попиташ:
– Вие какво предлагате за България?
Дрънкат и те само обещания и празни приказки в стил констатирам това, онова.
Досега не съм видял, някоя партия да каже след пет години ще имаме такава Икономика и такива закони и толкова политици в затвора, не защото искаме да ни изберете, а защото така е Правилно – хора?
Досега, никъде не видях една партия преди Избори да обещава едно и веднага след изборите да не прави друго. Даже се стигна до там разни партии да подменят текстове по сайтовете си, за да не ги обвинят хората в лъжа.
Досега, честно да ви кажа честен политик в България не съм срещал, а както знаете България е много малка страна, а аз рядко се доверявам на слухове за някой или нещо, живота в България ме научи да си проверявам по каналният ред много неща.
Но както написах по – горе, досега в България честен политик не съм срещал и ако продължаваме да ги избираме по начина както досега надали скоро ще срещна. Просто не става някакъв никому неизвестен човечец да кове закони, защото партията го сложила в някаква листа.
Помните ли, че Референдума щяха да го приемат две седмици след като започнат работа? Е минаха почти два месеца и нито референдума приеха, нито обясниха нещо на хората.
Но както се казва, каквото повикало такова се обадило. Безмислената работа на Парламента, все повече и повече Обединява хората в малки групи, които са готови да се изправят срещу тях политиците, понеже всеки ден се измислят безмислени задължения за хората и никакви за политиците.
Очаквам скоро средната работна заплата за страната да мине 1700 лева, според стъкмистиката, не защото някой ги получава, а защото от това се оформя заплатата на депутата в Парламента.
В същият Парламент в който всеки ден се коват единствено лобистки закони и както се оказва, даже не са увеличили на всички пенсионери пенсиите, въпреки, че почти седмица всички телевизии занимаваха обществото с това.
Гледам цялото Правителство и се чудя тези хора ли са отражението на Българската Държава и все повече си отговарям да това са някакви лъже икономисти и финансисти виждали как се прави икономика само по телевизора, военен министър който разбира от военно дело колкото сина ми, който си играе с оловни войничета.
За социалният какво да кажа, да те пенсионерите и с 153 лева са оцелявали, но той дали се е сещал – кой им плаща Сметката?
За великия демограф, който целува бабите по границата преди изборите да обяснявам ли, че даже всичките му работници го напуснаха, но той щял да спасява Държавата?
За опозицията какво да кажа в България опозиция никога не е имало и няма да има, така както няма синдикати, така както няма и истински граждани.
Защото скъпи Българи, това което се случва около Вас, отдавна трябваше да ви е изкарало на Улицата пред Парламента и всички да преподавате уроци на паветата
„-как да се научите да летите“.
Естесвено Вас, сега не Ви интересува лято е трябва да се ходи до морето. Какво от това че някъде имало пребити българи или какво от това, че някой решил да вдигне цената на тока, на водата или пък да продаде земите Български.
Знам, че по се вълнувате какъв хит ще пусне Галена или Азис, но ще ви дам един съвет идва 11.09. 2017 година и решете един път да се замислите за Бъдещето на Децата си!
Аз ще бъда пред Парламента, като един от многото обединени под мотото:
– “ ЕДИННИ ЗА ПРОМЯНА“
Имаш време да решиш и Ти.

 

Атанас Калев / един от многото

 

 

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

2 коментара

  1. ДА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ РАБОТИ В ИНТЕРЕСИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ,А ОБСЛУЖВА ЧУЖДИ ПРАВИТЕЛСТВА И Е В УЩЪРБ НА БЪЛГАРИЯ КАТО И ВРЕДИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДА СЕ РАЗВИВА В ВСИЧКИ ПОСОКИ !

  2. Наложително е,да се спасяват сами,че още малко народа ще ги изрита,,,,,,,,,,,,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *