сряда , май 23 2018
Начало / Общество / БТВ отново хванати в лъжа. Видео от Протеста в Асеновград – показва Агресията на техният оператор Петър Джанаваров

БТВ отново хванати в лъжа. Видео от Протеста в Асеновград – показва Агресията на техният оператор Петър Джанаваров

На редакционната поща пристигна едно видео от 02.07.2017 г. заснето от телевизия ТВ САТ КОМ- Асеновград. Няма да ставаме адвокати или да вземаме страна, но за пореден път се убеждаваме, че истината по телевизия БТВ – явно има много лица. На записа ясно се вижда как оператора на БТВ съвсем умишлено блъска с лявата си ръка телефона на Петър Низамов – Перата и неговата реакция, която последва след това.

Имаме един въпрос към всички Българи, докога една телевизионна медия ще манипулира общественото мнение в България, когато вече се вижда ясно и с просто око, че поръчат ли им да изкарат някой виновен те не се спират пред нищо. Припомняме на нашите читатели, че Петър Низамов заведе дела на пет бургаски медии и това скалъпено обвинение, след като изгледахме записа поне 50 пъти, можем да наречен ФАРС – колеги, пълен фарс. Ударихте дъното с това поръчково обвинение и проявата на агресия от страна на вашият служител, не е самоотбрана, а лъжите му в ефир пред цяла България след това, явно не са случайни. Но както се казва, на лъжата краката са къси.

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

26 коментара

 1. Доктор Гьобелс

  От Босфор ТВ друго не може да се очаква

 2. Атанас Василев

  На лъжата краката били къси. Аз пък знам една друга поговорка: Лъжата ще обиколи земята, докато Истината си върже връзките на обувките.

 3. БТВ че са лъжливи, лъжливи са. Но в случая сте изрязали отдясно записа. Там ясно се вижда, че операторът не го удря, а му бута телефона. След това Перата скача агресивно. Една лъжа не трябва да се изобличава с друга лъжа.

 4. Това е типично за БТВ!Рано или късно истината излиза на яве!Поздравления на ТВ САТ!

 5. Нещо не е наред. Някой удря Перата, но тоя някой със сгурност не е операторът, защото в дясната му ръка има камера. Няма как да удари Перата от дясно. Има провокатор на скандала. Хубаво е да го намерят. Перата е афектиран и се кара на първия срещу него (оператора), което е тъпо, но разбираемо. Бтв не лъже, че операторът с нищо не е предизвикал Перата. Тряба да се намери истнския провокатор.

  • Славчо ЯНКОВ

   Смени си очилата приятелю, с лявата ръка В КОЯТО НЯМА КАМЕРА скапания оператор търси сензация и удря ръката на Перата и му бута телефона на земята с което ядосва Перата . Тоя скапан малоумник ОПЕРАТОРА ,заслужава Перата да му беше счупил ръката а не само да го бутне и да му се кара.
   НО В ЕДНА ДЪРЖАВА /ЦИГАНСКА/ ТОВА Е НОРМАЛНО НЯКАКЪВ СМЕШЕН ОПЕРАТОР ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ ДА ТЪРСИ СЕНЗАЦИЯ НА ЧУЖД ГРЪБ И ДА Я НАМЕРИ ВЪЗМОЖНО ПО НАЙ ЕВТИНИЯ ЛЪЖЛИВ НАЧИН. СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН………………….!

   • Значи момчето с дясната ръка държи камерата, а с лявата фокусира и с нея обикновено се държи обектива и предната част на камерата. Така, че на видеото се вижда, че нищо не се вижда. Не ставайте смешни за няколко клика повече/

   • Как можеш да кажеш, че те е срам да си Българин. Ти знаеш ли си историята, знаеш ли че ние сме една от най-старите държави и какви неща са измислили и направили българите или, че сме един от най-умните народи. Не ти е виновна държавата или народа, ВИНОВНИ СА ПОЛИТИЦИТЕ. Замисли се малко и тогава пиши глупости, а ако не ме разбираш, тогава отивай в гетото при останалите небългари.

   • Как ще го удари с лявата ръка отдясно на ляво ?

  • Кольо
   Лявата ръка на оператора спокойно може да удари Перата отдясно, на линия му е на оператора дясното е ляво за Перата и обратно, та спокойно може и да е оператора, още повече че Перата се бута точно в оператора и 100% вижда кой го блъска

 6. румен стоянов

  ХА-ХА-ХА…
  .
  Приятели,
  .
  – С провокации и дела пречупиха В.Сидеров…
  – С провокации и дела се опитват да пречупят Перата…
  – Ако имаха възможност същите хора с провокации и дела щяха да се опитват да пречупят и Левски и Ботев и Бенковски…
  (…особено пък тях…)
  .
  Питате кои ли… – ИБРИКЧИЙТЕ, ГАВАЗИТЕ И КАДИЙТЕ НА ВСЯКА ВЛАСТ…!!!
  .
  Питате за имена ли… Провокатор е онова чевръсто журналистче, дето…
  1. Блъска телефона, ама „съвсем“ случайно, точно на Перата (…помните ли провокациите срещу Воленчо в самолета и на аерогара Бургас…), но не разбрах кой е как го е ударил…
  2. Внезапно след това и по-бързо от рокерите, се озовава в карловско село точно, ама точно, когато там има Циганска провокация (…от къде ли има информация, след като по това време „Перата го пребива от бой“…), и чака…, чака в засада, естествено „съвсем случайно“, да дойдат рокерите…
  (…обаче те, гадовете, не идват… и… журналистчето-провокаторче няма да получи „Сороски Пулицър“…)
  .
  О, Боже…, какви „гениални“ операторчета-провокаторчета си имат в БТВ-то…
  (…колко много ми заприлича на палячото-операторче, известен с фалшификата „…нека танковете да дойдат…“, винаги, ама винаги са на „точното място“…, естествено “съвсем случайно”…)
  .

 7. Николай Ганев

  Защо ли не се изненадвам!!!!! То бива лъжи и манипулации, но толкоз не бива. На какво прилича това ???? Да си играеш със съдбата н човек манипулирайки действията му, въпреки да знаеш, че това може да му донесе затвор е меко казано кощунство.

 8. Българи в средата на изречението, колеги редоктори, се пише с малка буква. Неуважение към родния език и правопис!

 9. Александров

  Вижда се,че оператора го прави нарочно,за да направи сензация……като в момента е снимал.Ей гадове са тези журналисти,ака от нищо нещо правят.Явно е бил пред уволнение и за да се хареса на шефовете е бил в състояние и да лъже и какво ли не.

 10. Босфор ТВ ли имате предвид?

 11. Джйнгиби

  Ей тоя със синята тениска и с бялата коса го удари май!!!

 12. Съгласен съм с Кольо. Ударът идва от дясно., защото телефонът отхвърча наляво. Няма как, с тази камера, операторът да удари отдясно. Да поясна, че съм оператор от друга медия. Провинциалната медия, разбирам, че търсите вашите 15 мин. известност, но не го павете за сметка на колега. Ако се чувствате такива…

  • Румен, говори каквото си искаш, но както и да го гледаш няма кой друг да го направи и пак казвам, че с лявата ръка става да го удари и да го завърти на ляво (за оператора) или на дясно (за Перата), не знам как подразни оператора, съм 1000000% убеден, че е ударен от оператора + това друг противник нямаше около него, хората на Перата, полицая и оператора. Разбирам колегиалност, но нека бъдем и честни.

   • Клипа е повече от явен. Оператора първи го блъсва. А после заедно с джурналиста на БТВ Росен Цветков дават неверни показания и набеждават Перата. Други свидетели освен заинтересованите служители на бТВ няма ! За 4 месеца Динко от Ямбол НАБИ ТРИМА и съда все го пуска, защото е ФЕН на Борисов и ГЕРБ а този го държат вътре, защото се бунтуваше в Асеновград и защото в предаването на Карбовски нарече Бойко Борисов национален предател и заяви, че тези предатели се бесели по площадите. ЗАТОВА Е ВСИЧКО С ПЕРАТА !

  • Е как няма да си съгласен, нали си оператор…
   Стига манипулации л!!! Оператора Джанаваров си призна че му е блъснал телефона!
   http://www.slavishow.com/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-3-%D1%8E%D0%BB%D0%B8-2017-%D0%B3/
   СВОБОДА ЗА ПЕТЪР НИЗАМОВ!!!

 13. аз видях една разкървавена пъпка. Ако този Перата наистина реши да бие оператора от един шамар този още няма да знае къде се намира. А бтв не отделиха толкова внимание на случая с бЕТИНА жОТЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *