сряда , май 23 2018
Начало / Новини / Зверски пребитият от циганин Алекс от град Бяла – Русенско почина.

Зверски пребитият от циганин Алекс от град Бяла – Русенско почина.

Просто нямаме думи как да го съобщим!
Алекс от град Бяла Русенско е починал преди час в болницата
Мир на праха ти момче.
Няма да забравим! Няма да Простим!
Алекс беше убит от циганин!

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

14 коментара

 1. Хер Флик от ГЕСТАПО

  Ха сега да видим каква присъда ще им даде съда.

 2. Никол Келли

  Къде е сега Хелзинския Комитет ?

 3. БОГ ДА ГО ПРОСТИ! С МИРНИ ПРОТЕСТИ ОПРАВА С МАНГАЛИТЕ НЯМА. ЗАКОН ИМА НО НЕ СЕ СПАЗВА! ЩОТО ТОВА СА ИЗБИРАТЕЛИ НА УПРАВНИЦИТЕ! ТРЯБВА БЬЛГАРИТЕ АКО ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО ЕДИН СРЕЩУ МАНГАЛИТЕ! КАСТРАЦИЯ ЗА МАНГАЛИТЕ!

 4. Можете да пишете,каквото поискате в интернет,да кълнете,да псувате.Истината е,че всички злини идват от хората двукраки.Много жалко за този погубен млад живот и съболезнования на родителите.Но за съжаление няма да е първи,нито последен.Нищо няма да се промени.Както и се очаква,наказание няма да има,горките родители няма да бъдат овъзмездени.Съжалявам!

 5. Нищо не можете да направите,нищо.Това не е първото,нито ще бъде последното убито дете.Жертвите са много-по пътищата,убити от цигани,убити от наркотици,суицидни.

 6. Билбо Бегинс

  А тези дето са гледали отстрани и не са се намесили съучастници ли са!? Щото не ми с четат високопарни думи в интернет… Шубето е голям страх, казали са го отдавна. И истината е, че обикновения човвк се страхува от циганина, особено ако са повече от един, двама!

 7. ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ЦИГАНИНА, УБИЛ АЛЕКС!!! ЗАЩО НЕ ПОКАЗВАТЕ ЛИЦЕТО МУ И ИМЕТО МУ??? АКО БЕШЕ БЪЛГАРИН, ДОСЕГА ДА СМЕ НАУЧИЛИ ВСИЧКО ЗА НЕГО

 8. А защо да няма приета и тук във България, смъртната присъда ??? Ето за такива трябва да я има ??? Да ги обезглавяват пред цяла България ???

 9. Данаил Лазаров

  Еми сега вече ще му променят обвиненията и така без да са ми известни събраните материали по случая аз мисля, че ще му бъдат повдигнати обвинения по чл. 116, ал. 1, т. 11 във вр. с чл. 124, ал. 1 от НК и ще лежи бая години в затвора, ефективно! А ако обвиняемия е осъждан в миналото си и ако дори е изтърпявал ефективно наказание „лишаване от свобода“ в затвор, то наказанието, което ще му наложат сега ще бъде още по тежко по смисъла на Закона!

 10. Виктория Чобанова

  Присъда няма да има. Вместо това Кунева ще им даде стипендии, защото се водят в училище. Нашето правителство е решило да направи това, което и турците не успяха за 500 години – да унищожи България и българите. Стимулираме лъжата, неграмотността, престъпността, дискриминацията и гоним от България всички, които не искат да бъдат третирани по този начин. И ги гоним успешно и безвъзвратно.

  • Victoria,
   Napylno ste prava. Bulgaria vinagi ima glupavi hora v pravitelstvoto. Vinage gledat samo sobstvenite si bankovi smetki. Niama zakoni. Ima koruptzia.

 11. Нещастни идиоти да ги горим на глада плащаме им да убиват и крадат да бият лекари да се бият тук и там скапана държава и скапани условия в които ни принуждавани да живеем два пъти съм ограбване от мангали и познайте какво направи 1-во р-но у-ние НИЩО.

 12. мен ме осъдиха за един шамар на 1 година пробация и 5000лв. Ако бях някой циганин, за един шамар никой нямаше да ме търси – ама само нас българите ни търсят – ченгетата са виновни за всичко – техните началници – циганозащитници…

 13. Румяна Николоеа

  Жалко за Алекс…:-(.Лека му пръст!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *