сряда , март 21 2018
Начало / Общество / Преброени ли са дните на кабинета Борисов 3

Преброени ли са дните на кабинета Борисов 3

Интересен лайф с реакции пуснаха тази вечер нашите приятели от страницата Национален Протест срещу Безобразията в България.

Лайфа имаше следният въпрос и продължи малко над  два часа.

Трябва ли Правителството да подаде Оставка?

– Да

– Не

Трябва да сте наясно преди да видите и резултата, че във Фейсбук лайфа с реакции, отчита всеки гласувал само веднъж, независимо колко клика е направил на емптикона. В случая за два часа са Гласували, повече от 2500 човека, лайфа има 517 коментара и е споделен 210 пъти.

Резултата пък е Впечатляващ.

2500 човека са дали отговор – Да,  да подадат Оставка. И едва 58 човека са на мнение, че Правителството трябва да продължи работа.

Ако приемем тези лайфове с реакции за барометър на Общественото мнение, това означава, че Правителството с тези си политики, скоро ще си върви.

Очакваме и някоя Социологическа агенция да направи анкета по въпроса и да го оповести публично.

Но през годините назад, двете правителства на Бойко Борисов си отидоха именно след организирани протести в мрежата и масова подкрепа за Румен Радев на президентските избори, които както помним бяха наказателен вот срещу Бойко Борисов и Герб и кандидата им Цецка Цачева.

 

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

5 коментара

 1. И аз съм да си върви Борисов барабар с всичките си помияри и Обединени идиоти.
  Ама кажете ми какво е това ЛАЙФ, как се пуска и като как се гласува в него.

 2. Хер Флик от ГЕСТАПО

  По-бързо да си ходят.

 3. ГЕРБ НЕ Е ПАРТИЯ,ГЕРБ Е СБИРЩИНА ОТ ПРОСТИ,ЛАКОМИ,НЕМОРАЛНИ КРАДЦИ. ТОВА КАЗА КЛАРА МАРИНОВА НА ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА В ОЧИТЕ И ….ТЯ НЕ МОЖА НИЩО ДА ОТГОВОРИ !

 4. Валентина

  Веднага да се махат!

 5. Подркепям всички коментари по-горе.
  А тогава защо гласувате за тях!?… Как става тази работа с почти абсолютното мнозинство? Защо си седите по домовете в деня на изборите?… Защо избирателната активност е 40% ??!… С всички горепосочени действия или бездействие НИЕ все едно ги преизбираме! Да се вдигнем народе! Да ги свалим ако трябва с кръв! И да отидем всички да гласуваме за да престанем да ги избираме! Къде отиде патриотичната ни жажда за борба и оцеляване? Спомнете си Ботев и Левски. Спомнете си нещо по скорошно – зимата на 1997 г …. Само така ще се случат нещата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *