вторник , март 20 2018
Начало / Общество / Вие сте – Виновни. Вие политиците!

Вие сте – Виновни. Вие политиците!

Когато снощи приятел на Алекс от Бяла ми написа
„Алекс е починал преди час“
Нямах думи какво да кажа. Мълчах и си мислех :
-“ Мамка ви демагози политически, та това беше само 18 годишно дете“
Плащате им по 249 милиона годишно за да ги Интегрирате и резултата е точно нищо, защото те започнаха отново да избиват български деца. Помня Катуница. Никога няма да забравя и Бяла, не защото някой трябва да помни трагедиите, а защото там убиват ей така без нищо, деца отгледани с цялата любов на света. Спрете господа политици -Самозабравили се. Спрете да си заривате главите в пясъка, да се правите, че проблема го няма и че циганската общост – някога ще се промени.
Защото Вие, господа Политици и вашите партийни машинации сте ВИНОВНИ, за да убиват ТЕ децата на БЪЛГАРИЯ.
Да сега може да ме наречете Популист и всякакъв, но дали ме интересува вашето мнение, господа политици – отдавна съм спрял да Ви вярвам на Вас.
Отдавна загубих вяра във Вас и вашите решения, отдавна загубих вяра, че ще помислите за хората, отдавна загубих вяра, че можете да се промените Вие самите и да Бъдете преди всичко хора.
Не ме интересувате, господа политици. Не ме вълнуват вашите житейски радости, защото докато крадете и лъжете народа, един етнос се самозабрави.
Удобно ги обгрижвате, удобно ги държите неуки и им давате помощи. Удобно ги научихте да не работят и ги оставихте безнаказани за педофилия, проституция, наркотици и каквито се сетите злини. Дадохте им права и забравихте да им вмените задължения, капсуловахте всички в гетото, за да печелите Избори – за да получавате след тях пари и власт.
Господа политици – Вие сте Виновни за убийството в Бяла и трябва да си понесете всички своята Вина.
Почивай в Мир, Алекс.
Няма да забравим! Няма да Простим!

Атанас Калев

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

4 коментара

  1. СЕГА Е ВРЕМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА!КЪДЕ СА СЕГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ?ЩЕ ОТИДАТ ЛИ НА ПОГРЕБЕНИЕТО ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА ДЕТЕ ?!СРАМ И ПОЗОР ПРЕД ОЧИТЕ НИ ДА СЕ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ !

  2. Вие, господа Политици и вашите партийни машинации сте ВИНОВНИ, за да убиват ТЕ децата на БЪЛГАРИЯ! Стига защитавахте циганята и изстъпленията им срещу нас, българите! Засрамете се!!!
    Бог да те прости, младо, невинно дете! Почивай в мир!

  3. Лилия Иванова

    Плача и пиша, малко е да се каже, жалкоза погубения живот на това дете, трагедия, поредна трагедия, на 18 години, здраво, право момче да си отиде от злодейска ръка. Политоците, пак ще намерят хиляди обяснения и оправдания, крайно време е да се види истината, че циганите са толерирани от държавата, не учат, не работят, всички го говорим от години това и никакъв резултат. Пътуват без билети, не си плащат сметките, бият,убиват. До кога ще търпим?

  4. А политиците кой ги избира..а сега честно си кажете за кой гласувахте. Ама не с номера аз не гласувах..а наистина за кой гласувахте…като започнете от първото правителство на Луканов, та завършите с третото на Борисов…и колко от Вас ще си признаят , че са гласували за грешния политик…и колко от Вас не гласуваха за излъганите политици….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *