събота , декември 16 2017
Начало / Общество / ПАТРИОТАРИ, КОЛКО ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ ОТ ЦИГАНИТЕ, ЗА ДА СЕ СЪБУДИ УПРАВЛЯВАНАТА ОТ ВАС ДЪРЖАВА?

ПАТРИОТАРИ, КОЛКО ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ ОТ ЦИГАНИТЕ, ЗА ДА СЕ СЪБУДИ УПРАВЛЯВАНАТА ОТ ВАС ДЪРЖАВА?

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки излязъл с гневен пост във Фейсбук по повод смъртта на 18-годишния Алекс от Русе, зверски пребит от циганин. „Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За „либерализма“. За „хуманизма“. За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже“, изригна европатриотарът в социалната мрежа.
И си вярва горкият, че с гръмки клетви срещу Сорос и глобализма ще заглуши позорното мълчание на боса си във военното министерство, на вицепатриота от Бургас и на ромския терминатор от Ямбол. Защо ли секна патриотичната логорея на ВМРО, НФСБ и „Атака“? Защо от Каракачанов, Симеонов и Сидеров ни дума, ни вопъл, ни стон?
Тези, които довчера истерично тръбяха, че ще влизат с оръжие в гетата, днес се спотайват като лалугери в правителствените си бърлоги и дума не обелват срещу циганския терор.
Мълчат негодниците, щото им се услади властта, а още по-сладки са комисионните каймета от изтребители, гранична ограда и изтъргувани министерски кресла.
Патриотари, колко деца трябва да бъдат убити от циганите, за да се събуди управляваната от вас държава?

Велизар Енчев

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *