сряда , май 23 2018
Начало / Общество / Аз съм Българин.

Аз съм Българин.

„Аз съм Българин“
Аз съм българин и не го крия даже се гордея с това. И изобщо не ми пука кой какво си мисли и какво ще коментира след това. Българин съм 100% истински, от ония които познавате и всеки ден виждате около вас. Мене не ме занимавайте да ми обяснявате, че някой бил успял, защото можел и знаел.
Такова нещо в България не се е родило още.

Пък и да се е родило, дядо му ще е бил комунист.
Имам много лица, мога да бъда и мил и гальовен и много лош. Зависи какво ще ме ядоса сутринта, някой соросоид или някой русофил.
Българин съм от онези, които люспят семки и пият бира докато гледат футболен мач и коментирам какво говедо е съдията, няма значение колко познавам правилата на играта, важно е да е говедо съдията.
Най – разбирам и от политика, само искам да те питам:
“ – Ти мене Уважаваш ли ме?“
А бе, Българин съм си от онези 100%- те, особено когато сутрин бибиткам и псувам на всяко кръстовище понеже закъснявам, а някаква фуста си оправя грима на всеки светофар. Тая не знае ли, че светофара е като онзи на формула едно, светне ли зелено трябва да си като Шумахер, не да си лапаш червилото. Аман..
Българин съм и не крия, че обичам Историята ни и великото минало на България, но когато ме попитат:
-“ Кога е роден Левски, най -великият Българин?“ – търся в Интернет.
( не търсете, роден е на 18.07.1837 година)
Но пък за сметка на това, знам кога и къде се събираме на трети март, знам също и кога е обесен Левски, защото съм Патриот.
Истински с няколко татуировки на гърба, но когато трябва да защитавам, честта на България и българското пред някоя махала, или пък пред Парламента, не ме занимавайте с глупости.
Българин съм от онези, които псуват политиците всеки ден пред телевизора и се кефя на чалга парчетата и на Азис и на оня славей Софи Маринова.
Толкова съм Българин, че когато се случи нещо в Държавата, предпочитам да отворя Фейсбука и да напиша гневен статус, вместо да Протестирам, ама нали сте наясно статуса ще го лайкнат много хора, а на протеста – ще съм никой.
Пък и медиите и те все уж ме снимат…
Толкова ми е българско всичко, че по – умен и по – велик от мене няма и щом ти го казвам аз, друг няма как да твърди друго – Аз, бе Аз – българина, който псувам общината за мръсотията около блока, няма значение, че знам кой си изхвърля боклука до контейнера и бездомните кучета го разнасят. Всяка сутрин гледам телевизия преди да тръгна на работа и им вярвам на тези в телевизора, понеже досега каквото са казали, все е истина.
Нали си знаете, те политиците не крадат, а прокурори и съдии не участват в схеми с грантове от всякакви фондации.
Но те и журналистите, не вземат пари да ги промотират тези личности.
И даже освен, че съм българин съм и всякакъв какъвто се сетите стига някъде в Европа да има Атентан или жертва на някакво събитие.
Българин съм като баба си, която не заспива без турски сериал, а аз гледам до нея тя Фатмето не била толкова лоша, какво реват в интернета някакви хора, че трябвало да забранят турския сериал.
Българин съм и докато чакам всяка сутрин чинно на опашката в болницата, общината, НОИ или пък в НАП, докато някаква лоша лелка си говори с някаква прителка как прекарали на морето събота и неделя в Гърция. Ужас ние нямаме ли си море.
Държавни служители?
Българин съм и когато ме спре полиция и пребледнея като бял лист, без значение че не съм направил нищо, пък ако съм прегрешил, нямам нищо против да предложа пари.
Но после ще седна и ще напиша:
“ – Каква е тази Корумпирана Държава?“
И ще се възмутя и от Цацаров и от Цецо и Пеевски, да бе някой пише хайде да протестираме срещу тези тримата и корупцията, а аз отдолу гордо пиша:
-„Не ме занимавай с глупости“.
Българина съм и не ме занимавай да протестирам, това е работа на Гърците в България живота е чудесен:
-“ Хайде бе, кретен, тръгвай вече, кой ти даде книжка бе“
Сигурен съм вече или имаш чичо владика или много пари…
Но пък аз си Оставам Българин и си е, гот нали?
Да, еб@ло си е мамата, да си българин..

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *