вторник , март 20 2018
Начало / Новини / СКАНДАЛ! ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ ИСКАЛИ ДА ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ЗА БЕЖАНЦИ

СКАНДАЛ! ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ ИСКАЛИ ДА ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ЗА БЕЖАНЦИ

СКАНДАЛ! ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ ИСКАЛИ ДА ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ЗА БЕЖАНЦИ

През последните дни българското общество е настръхнало по въпроса- Ще се продава ли българската земя на чужденци?

Темата веднага бе яхната от псевдопатриотите,които се обявиха за уж най-големите защитници на българската земя.Фактите обаче сочат съвсем друга истина,а тя по категоричен начин разобличава тези „защитници“ на българската земя наричащи себе си патриоти.

На 10 май 2017 г. псевдопатриотите внасят първия си законопроект за изменение на закона за опазване
на земеделските земи.
В мотивите си така наречените патриоти ясно посочват,че искат да защитят интереса на граждани от Англия, Германия, Ирландия, Белгия и други закупили земеделски имоти.
Лобизмът на псевдопатриотите, чрез който се цели безпрепятствено променяне статута на земеделските земи и повишаване интереса на чуждите купувачи вероятно е подплатен и с дебели стимули за вносителите на този убийствен
за България законопроект.
Първи на това предателство реагира журналиста Димитър Байрактаров, който минути след внасяне на законопроекта в деловодството на народното събрание той разобличава псевдопатриотите през личния си фейсбук профил. Ден след реакцията на Димитър Байрактаров гражданското общество излезна на
протест пред народното събрание и така лобисткия закон на псевдопатриотите е спрян.
Ние, от IBTnews.bg.
Потърсихме за коментар Димитър Байрактаров по въпроса ето неговия коментар:
Потресен съм от лицемерието на така наречените обединени патриоти. Всички виждаме как днес обикалят медиите и се вживяват в ролята на защитници на българската земя. Истината е,че именно те внесоха законопроект,чрез който се стимулираше разпродаването на земеделските земи на чужденци.
На шеста страница ясно се вижда,че така наречените патриоти защитават чужди интереси.
Лицемерието на псевдо – патриотите е безгранично защото на същата тази страница те посочват,че продажбата на българска земя е инструмент за справяне с демографската криза, тоест чрез продажбата  на бежанци или на неправителствени организации, които да строят бежански лагери.
Нека ви припомня, че докато пребиваха деца в Асеновград, вицепремиера Симеонов се наслаждаваше на кючеците на знойна мургавелка в Котел.
Тези хора нямат място в управлението на България, те са
опасни за България, а лицемерието им е безгранично, каза още Димитър Байрактаров.
Качваме и снимки  със законопроекта на „патриотите“( които получихме днес ), според който продажбата на земеделска земя ще даде шанс на мигрантите да се установят трайно в България. (Стр.6 от законопроекта.)
На фона на влязлото в сила отново постановление номер 208 и законопроекта който са внесли така наречените патриоти ние задаваме следният въпрос:
– Скъпи Сънародници, Спите ли?

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

Един коментар

  1. Мария Гогова

    БЪЛГАРИ,СЪБУДЕТЕ СЕ ТЕЗИ ПСЕВДОПАТРИОТИ НАЧЕЛО С ДАЛАВЕРИ,КАРАКАЧАНСКАТА МАСТИЯ И ПРЕХИДРОЛЕНИЯ ПУДЕЛ ЩЕ РАЗПРОДАДАТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО.ПРИЗОВАВАМ РОДОЛЮБЦИ КАТО ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ,ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ,АТАНАС КАЛЕВ И ДРУГИ ПОЧТЕННИ БЪЛГАРИ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНСТТА И ДА ПОВЕДАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *