четвъртък , април 26 2018
Начало / България / Спешен кабинет в Бургас поиска 125лв., за да помогне на страдащо дете със счупена ръка.

Спешен кабинет в Бургас поиска 125лв., за да помогне на страдащо дете със счупена ръка.

Разочарован (и с пълно право) родител сподели във фейсбук кошмарното си преживяване от сблъскването със здравната система в България. Въпреки, че си плаща здравни осигуровки и въпреки, че детето е на 7 години от спешната помощ са му поискали 125лв., за да помогнат на страдащото дете!

„Вижте колко струва Спешна помощ при счупване на ръка на дете на 7 години в дежурен спешен кабинет в УМБАЛ Дева Мария- Бургас .

„Благодаря“ на българското здравеопазване и на всички досегашни министри , „благодаря“ ,че си плащам здравните осигуровки и децата ми получават „адекватна“ здравна помощ !!!

П.П. Така като гледам, че публикацията ми придобива интерес, ще ви споделя още подробности. На 28.06.17г. подадох жалба към Министерство на здравеопазването (МЗ) , РЗИ Бургас и до УМБАЛ Дева Мария. От МЗ получих отговор, че чакам становище на Изпълнителна агенция „Медицински одит“ (ИАМО). От РЗИ Бургас и Дева Мария, ни вопъл ни стон. Така че съм в очакване да разбера как от ИАМО, ще защитят колегите си от УМБАЛ Дева Мария! Разбира се, ще споделя решението им … да се знае!“

Павел Стефанов

 

За Неделчев

Виж още

Управлението на „суджука“: Оставиха милионерите с перките на Калиакра, а лишават хората от земята им

Безобразно поведение демонстрира министъра на околната среда и водите – Нено Димов, който преди дни …

4 коментара

  1. Ако бяха цигани нямаше да им вземат нито една стотинка

    • А ако знаеш тия в родилните отделения какви кожодери са!!! Ако не си платиш за избор на екип, се отнасят с теб по-зле, отколкото с куче!
      Как да не се радва човек, когато чуе, че някой подобен е пребит?

  2. Милена Иванова

    Касовия бон е от Мед.Център „Дева Мария“ ЕООД – тоест частно лице. Трябвало е да отидете в държавен спешен център, за да е безплатно Това явно е спешен кабинет към частен Мед център, щом е ЕООД.

  3. Ще ви отговорят че личният ви лекар не е сключил договор с тях и затова плащате . При нас така ни отговориха в спешното …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *