вторник , март 20 2018
Начало / Новини / Ексклузивно! Геори Кадиев от Смолян излиза от болницата- вече си е вкъщи!

Ексклузивно! Геори Кадиев от Смолян излиза от болницата- вече си е вкъщи!

Георги Кадиев от Смолян, който беше зверски пребит с колове от цигани в началото на месеца и беше в изключително тежко състояние и с опасност за живота днес е изписан от болницата и вече си е вкъщи.

След нанесеният побой, момчето от Смолян е откарано в спешното отделение, където лекарският екип полага неистови усилия, за да спаси живота му. След установяването на наличие на хематом в мозъка обаче, се налага транспортирането му в  Пловдив. Там Георги претърпява изключително тежка операция, след която никой лекар не се наема с прогноза за неговото възстановяване. Наш екип посети болничната стая на Георги , броени часове след операцията, за да заснеме реалното положение на семейството и да даде гласност за нуждата им от финансови средства за възстановяването на момчето.  Започнахме дарителска кампания „Ние сме Смолян“, в която се включиха добри хора от цялата страна, но и към момента нуждите на пребитото момче са огромни, затова кампанията продължава.

Всеки човек може да се свърже с Филип Камбуров (брат на Георги), да изпрати средства на банковата сметка или, чрез PayPal.

Днес Георги е по-добре и е изписан от болницата. Възстановяването му ще бъде дълго и тежко.Контактен е, но не си спомня всичко, не знае какво му се е случило, трудно се храни и почти не чува, затова му предстоят още две операции, които ще трябва да се извършат на по-късен етап. Свързахме се отново със семейството му, които все още се страхуват да се зарадват, те ни информираха, че освен набирането на средства от кампанията „Ние сме Смолян“, която продължава,

Общината ще организира благотворителен концерт, за събиране на средства за следболничното лечение на пострадалия от цигански терор българин, защото семейството му няма да може да се справи само с огромните разходи. Концертът ще се състои на 29.7.17г от 19:00ч. в Читалището на кв. Устово гр.Смолян

 

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *