четвъртък , април 26 2018
Начало / Общество / Организаторите на Протеста – Има Такъв Народ – 11.09.2017 година. Излязоха с изявление!

Организаторите на Протеста – Има Такъв Народ – 11.09.2017 година. Излязоха с изявление!

Изявление на Екипа зад Страницата:

„Национален Протест срещу Безобразията в България!“

Българи и Българки, независимо къде сте по света, във връзка с последните събития в Страната и мълчанието от страна на Управляващи и политици – Ние екипите зад Страницата, избрахме датата 11.09.2017 година за общ Национален Протест пред Парламента.

Предвид обстоятелствата, че управляващи и политици забравиха удобно, че 3.5 милиона Българи гласуваха на Референдум на който Партийната Субсидия по техни думи, вече трябваше да е един лев.

Протеста ще е свързан и с това! Предвид обстоятелството, че всеки ден има цигански набези над българи и вече десет години слушаме – Ще се справим! Но всичко става още по зле, Протеста ще е и за това!

Предвид новата цена на тока, газа и водата, които всяка година се увеличават – въпреки обещанията, това е за последен път!

Протеста ще е и за това!

Предвид, че Излъгаха Пенсионерите, че пенсиите ще бъдат увеличени на 300 лева за всички!

Протеста ще е за това!

Предвид, че Върнаха постановление 208! Протеста ще е за това!

Предвид че държат Петър Низамов в ареста, защото бутнал човек! Протеста ще е за това!

Предвид, че политиката на Правителството е да унищожим всичко Българско и Родно! Справка закон за концесиите! Закон за Пенсионните фондове! Закон за Продажба на българска земеделска земя!

Протеста ще и за това!

Предвид, че Телевизиите Манипулират общественото мнение! Протеста ще е и за това!

Предвид, че Парите от Европа отидоха в определени хора и кръгове! Протеста ще е за това!

И не на последно място ПРОТЕСТА ще е, защото Тези Партии в Парламента не Заслужават Доверие и трябва да подадат Незабавно Оставка!

Предлагаме да се избере:

Служебно Правителство обсъдено на широка кръгла маса с хората! Което да бъде Избрано с вота на хората! Парламента в следващите две години да не съществува! Да бъдат избрани хора, които наистина ще работят за България и Българите в следващите, две години под прякото наблюдение на Президента, без естествено и той да налага свои или на съветниците си решения!

Знаем, че Предложението е Крайно и Непопулярно, но е Време да върнем Републиката на Хората и те да Решат Съдбата си!

Стига Партийни Клики и Кръгове са се Упражнявали над Живота и Бъдещето ни!

От екипа зад страницата!

p.s. Готови сме да посочим и хората за които да се гласува, както и да приемем още предложения на адрес protestbulgari@abv.bg и за всеки пост имаме минимум по две кандидатури на Истински Българи, които милеят само и Единствено за България и българите!

Да не чакаме на великите сили!

Да бъдем велики хора!

Тук и сега 11.09.2017 – 17:00 часа пред Парламента!

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

15 коментара

 1. Предвид, че Излъгаха Пенсионерите, че пенсиите ще бъдат увеличени на 300 лева за всички!

  Предполагам сте имали впредвид мин.пенсия да е 300лв. и преизчисляване на всички останали пенсии-увеличаването им със същия коефициент.Ето ви предложението на нашия пенсионерски съюз-пенсионираш се напр.с пенсия 315лв. при мин.раб.заплата същата година напр.420лв. И това съотношение пенсия мин.раб.запл. да остава постоянна величина.Расте мин.раб.заплата-расте и пенсията, т. е. покупателната способност на пенсионера не се променя в годините .Дадената за пример пенсия при сегашната мин.раб.заплата 460лв.ще е не 315лв., а 345лв. 315/420=345/460.Това е справедливост!!!Останалото е кражба!Сега се получава парадокса един учител напр.с по-нисък ценз и по-малък стаж да се пенсионира с по-голяма пенсия от друг учител с по-голям ценз и по-голям стаж само заради това, че се е пенсионирал с 5г. по-късно.Несправедливостта води след себе си криене на доходи и осигуряване върху по-малки суми.А и тези добавки дето всички ги намират за несправедливост-дори и тези които ги получават!Тъпи управляващи-тъпи закони!

  • Веселин Марков

   Ели! Боя се, че за да Ви разберат, ще трябва да ползвате главни букви с повод и без повод…;-)

 2. Тодор Костадинов

  Да изметем политическата сган !

 3. Не се прави така. Прекалено много теми за този протест. Това е разводняване. Нека го направим интелигентно. Или темата да е оставка, или вдигане на пенсиите, или мажоритарен вот, или цената на тока, или което и да е от горепосоченото. Наистина много добре сме натикани в небрано лозе, което е стратегията на управата, и на което тази „управа“ разчита. А тя разчита на факта, че никой протест няма да успее при толкова много неуредици. И така. ЕДНА ТЕМА НА ПРОТЕСТ е моето мнение. Готов съм да чуя нови мнения. Отворен съм за дискусия.

  • Ганьо Балкански

   Доколкото разбирам от заглавието,темата е една-Безобразията във България!А кои са те ,да се обсъди ако се стигне до грътла маса…

   • Веселин Илков

    Прав си, Ганьо. Най-добре е да се направи една „…грътла маса…“ и тогава всичко ще си дойде на мястото.

  • И аз мисля като Лазар. Трябва да се започне с едно искане и да се концентрират всички усилия за постигането му. Когато постигнем едно ,подкрепата за второто искане ще е много по ‘голяма, защото хората ще повярват,че и от тях зависи нещо.На третото управниците ще го направят и без нас ,защото вече ще им пари под краката.
   Не може да искаш всичко ,сега и на момента. Накрая става много приказки на пазара и ефект никакъв

  • Ако темата е оставка-защо я искаме? Нали заради безобразията.А безобразията са в различни направления.Трябва да се споменат най-важните- не се преизчислиха пенсиите на хората с дългогодишен стаж-не се намалиха партийните субсидии-няма хора с ефективни присъди заради КТБ и др.пресъпления-високата цена на ток, вода и парно-не се дават детски за деца на работещи родители-несправяне с циганските набези-гласуват хора, нямащи средно образование и неможещи да пишат.

 4. Елка Стоименова

  Все още не съм запозната кои са организаторите и целите, които си поставят. Кое е главното, коя е идеята? Да, всички сме за промяната! Но накъде?

 5. Човек от народа

  Мисля, че много лесно може страната да излезе от трудното си положение. За целта е необходимо просто да изземе недоказаното имущество на всичките тези с палати и автомобили за милиони и в същото време вземат помощи. Трябва да се наложи и право за гласуване след завършване на средно образование. Трябва всички политици да бъдат изгонени от парламента… Имаше една много добра идея за парламент от 2ма политици на област от страната ни. И все пак е необходимо да са хора, който не са спрягани в партийните листи до момента, понеже от както се помня са едни и същи имента в различни партии.

 6. Българин

  Поводът за протест е БЕЗОБРАЗИЯТА В БЪЛГАРИЯ-използвано е мн..число напълно основателно.Не е нормално да се спираме само на едно от тези безобразия.В написаното виждам само една неточност и ЕЛИ го е написала добре.Хората са достатъчно ядосани за несправедливостта към пенсионерите с дългогодишен стаж чиито непреизчислени пенсии се изравниха с пенсиите на хората, доплатили си стаж до 15г., самоосигуряващи се, спестявали осигуровки, богати наемодатели и т.н.И на същите тези хора дадоха и добавки.Това насърчава хората да крият доходите си и ето ви сива икономика.Не стига дето са ядосани за тази несправедливост, тук организаторите са писали само за мин.пенсии-наливат масло в огъня.Защото може би нямат пенсионери около тях и не знаят че в пенсионерските среди ври и кипи заради тази несправедливост.Не е нормално човек с 40г.стаж да има пенсия 204лв.и да не му я преизчислят, а този, който е крил доходи и е със стаж 15г.да има пенсия 200лв.Смешно и тъжно!

 7. MAMKAVI I MANIPULATORI

  MOQT KOMENTAR E 4E BEZ DA SE PROLEE KRAV ,NQMA DA MINE,GOTOVI LI SA HORATA ZA TOVA?

 8. Крайно време е лъжедемокрацията да преустанови съществуването си. Всички големи обществени сгради по селата и в градовете са построени по времето на някаква диктатура в България. Дали по времето на цар Борис или през комунистическият режим все едно. Колкото по- малко клики имат достъп до обществените средства, по-добре. Кражбите са по-малко и контрола по – голям. Това важи с пълна сила и за пенсиите, тока и т. н. Демокрация означава управление на народа. Избор от народа, за народа. В България е нещо средно между плутокрация и охлокрация, т.е. един от най-лошите варианти на управление. Прогонихме децата си и чакаме милостта на циганите…и Евросъюза. Държавата абдикира по отношение на циганската престъпност в селата и градовете. Сектор Сигурност е на колене. Питам, кой има сметка от това? Не ангажирам никой с моите разсъждения. Просто ми писна да ни правят на глупаци.

 9. Атанас Василев

  Защо решихте, че президентът е нещо по-добро от тия 240 мушмуроци в парламента? Нито един от тия, които в последните 27-28 години са били на власт не требва да припарва до лостовете за управление на държавата!

 10. Росица Радулова

  Моля да организираме протест пред кабинета на М,П, Бойко Борисов и да настояваме за ИНДЕКСИРАНЕ И НА ОСТАНАЛИТЕ ПЕНСИИ, А НЕ САМО ВДИГАНЕ НА МИНИМАЛНИТЕ такива!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *