сряда , март 21 2018
Начало / Общество / Шахти – убийци зеят в Сливен, общината нехае!

Шахти – убийци зеят в Сливен, общината нехае!

На редакционната си поща получихме сигнал за престъпното нехайство на община Сливен. Читателят ни информира за опасни отворени шахти, за които общината е знае отдавна, но не предприема никакви мерки.
Сигналът гласи:

„Гара Сливен-паркинга. Зейнали 2 големи шахти по 2 метра дълбоки. Ако имаш късмет се разминаваш само със щетите по колата, ако нямаш обаче и паднеш Бог да ти е на помощ.
Питам таксиметровите наблизо: „От кога е така?“ – казват ми „Ааа отдавна и от общината знаят ама нищо не правят,скоро и човек падна вътре.“ – Значи отървал се е човекът, щом капаци още няма…Тая година данъците в общината се вдигнаха…доста,та питам няма ли средства за 2 капака…или пак чакат да се случи най лошото,че да се вземат мерки…Писах в страницата на общината. Нищо естествено.

Прилагаме и снимки на шахтите убийци и се надяваме общината в най-скоро време да изпълни задълженията си и да осигури безопасността на гражданите си.

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Един коментар

  1. Стар Сливналия

    Нищо няма да направи общината! Тези мижитурки знаят само- ”пари няма, общината ще фалира”! За две години не са свършили за пет пари работа! Града е в трагично състояние, а да не говорим за селата… Тези мишоци заслужават линч на градския площад!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *