неделя , май 27 2018
Начало / Uncategorized / Дъщерята на президента Петър Стоянов със супер успешна кариера зад граница.  

Дъщерята на президента Петър Стоянов със супер успешна кариера зад граница.  

Фани Стоянова от години живее, учи и работи в Англия, завършила елитен икономически университет в Лондон и тръгна по своя път без абсолютно никаква подкрепа от влиятелния си баща. Тя не е много популярна у нас, но повечето милионери и милиардери на Острова вече са чували името й, а  причината е, че тя работи като банкер за „Ротшилд“.

Фани  консултира стотици ужасно богати англичани, които  държат и оперират с финансите си в една от най – старите банки в Англия, кое е най-доброто за парите им. Първончално тя не е смятала, че точно това е най-правилното поприще за нея, но вече е истински влюбена в работата си.

 

Както всеки млад човек, който току-що е завършил висше образование, Фани Стоянова е преминала през омагьосания кръг на търсене на работа от хора, които нямат опит. Първоначално започва в един финансов тръст, където трупа знания и умения около година. След това се явява на конкурс, обявен от „Ротшилд“ и решава да опита.

Така Първата дъщеря получава престижната позиция. А, междувременно, баща й дори не е наясно за кариерното й развитие. Когато българският екс президент разбира за новата работа на дъщеря си, това не го изненадва, защото Фани винаги е искала да постига всичко сама и никога не е разчитала на „едно рамо“ от бившия президент.

 

Колегите на Стоянова дори не знаели каква длъжност е заемал баща й. Тя и до днес не може да проумее защо в Западна Европа гледат с такова пренебрежение на българите  сякаш са втора ръка хора.

 

Фани може да живее отдавна в чужбина, но винаги се връща поне за малко в родината си. Смята, че София по нищо не отстъпва на Париж, Лондон и другите европейски столици. Със сигурност тя ще бъде поредната ни сънародничка, която да прослави страната ни зад граница!

 

За Неделчев

Виж още

Държавна лотария НАП – сезон 2

Лотарията с касови бележки и предметни награди, организирана през миналата година от Националната агенция за …

Един коментар

  1. Без подкрепа на баща си ??????????? А кой подкрепяше баща и ??????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *