понеделник , май 28 2018
Начало / Лъжци и Слепци / Скандал!!! ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ – присвоиха ли 74 000 лева от партийната субсидия?!

Скандал!!! ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ – присвоиха ли 74 000 лева от партийната субсидия?!

Поредната подигравка с народното доверие! Къде всъщност е субсидията на ПП Възраждане? Усвоиха ли я вече?

На предходните парламентарни избори на политическата сцена се появи една никому неизвестна варненска партия, която помоли за помощ една от най- големите български страници във Фейсбук за подкрепа, обещавайки и кълнейки се, че са различни, че те са промяната, че ще разрушат статуквото и ще се борят за доброто на народа, не за собственото си благо. Страницата, в лицето на създателя си Атанас Калев, повярва на лъжепатриотите и за първи път в историята си, започна ожесточена кампания в подкрепа на уж различните… Заблудата обаче не продължи много дълго. За два месеца, благодарение на усилената работа на Калев и екипите му, безизвестната партия стана разпознаваема и успя да спечели доверието на 37896 българи, Калев превърна едно джудже във великан и осигури на новополитиците дори право на държавна субсидия, като силно вярваше в коварната заблуда на „НОВИТЕ“, че достойно и честно ще  се откажат от партийната си субсидия, както всъщност прокламираха по време на цялата си предизборна кампания. Уви подушили облагата партийците започнаха светкавично да сменят мнението си и да се отричат от обещанията си. Решиха да усвоят субсидията въпреки всичко, което доведе и до раздялата им със страницата, благодарение на която днес разполагат държавни средства за усвояване.

Днес се понесе новината как въпросните поредни били дарили субсидията си, но около това така наречено дарение, или по-точно казано – политически PR има доста неизвестни обстоятелства и криви недоизчислени сметки.

Атанас Калев, който стократно се извини на хората, че ги е подвел да се доверят на поредните лъжци също се закани зорко да следи разходването на субсидията на новоизлюпените партийци, днес попита в профила си във Фейсбук Къде са парите на Възраждане и защо не им излизат сметките“

„Как шегобийците от “ ВЪЗРАЖДАНЕ“ лъжат народа!!!
Сумата която трябва да получат на база действителни гласове 37896 × 11 лева на глас е 416 856 лева, както всички знаете сумите се получават на 4 транша или за първи транш са получили точно:
– 104 214 лева!!!
Интересно ми е тези видни Математици от тази измислена Партия, докога ще лъжат хората и къде е разликата от първия или втория транш, който уви също са усвоили, защото няма как да съберат от собствените си джобове още близо 30 000 лева, предвид дарението, което са направили!!!
Или на никой не му прави Впечатление как Костадинов и Компания пак лъжат хората, за да не им търси сметка никой за едни
74 000 лева!
Няма такава Партия!
Няма такъв ПР с парите от Субсидията, за която тази Партия има най – малкото морално право да я пренасочва и Усвоява!“

 

Предоставяйки му трибуната на нашата медия и ние – екипът на ibtnews.bg  питаме същото: Къде са останалите пари, господа политици? Защо лъжете хората, защо ги заблуждавате по модел обединени патриоти и всички там парламентарно представени партии?

 

 

 

 

 

 

 

 

Атанас Калев се включи и на живо във Фейсбук и отново зададе неудобните въпроси на удобно забравящата обещанията си партия:

Надяваме се въпросните самохвалковци да слязат на земята по-скоро, да си отворят очите и да осъзнаят, че дължат обяснение на всички тези 37896 човека, довели  ги до най-важното в живота им – парите. Обяснение не само за тези липсващи 74 000 лв, обяснение и за това колко транша са присвоили вече от субсидията, но най-вече дължат обяснение защо се опитват да заблуждават хората, да ги манипулират и обиждат като им представят такива абсурдни и смешни, издишащи от всякъде твърдения?

Едно е ясно – бързо почерпиха опит от големите партии, как се усвоява , как се заблуждава,  как се мами и как се правят хората на идиоти!

 

За Неделчев

Виж още

„Метаморфозата и лъжите на едни луди партийци в буквалния смисъл на думата“

Отново ще ви занимаем с най – измислената партия на България. Именно партията на никому …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *