понеделник , март 19 2018
Начало / Общество / Върла Гербаджийка шеф на Напоителни системи назначавала студентки за да си прави тройки!

Върла Гербаджийка шеф на Напоителни системи назначавала студентки за да си прави тройки!

Снежина Динева не крие, че през 90-те е правила кариера, като чалга певица с името Нена

„В клон „Пазарджик“ назначихме няколко млади студентки за да си правим тройки с Ивайло! Носим си в колата куфара с вибратори и белезници!“. Това разказа пред сайта ни свидетел на хвалбите на Снежина Динева, известна през 90-те, още като фолк фурията Нена.

Днес Динева е изпълнителен директор на държавното дружество „Напоителни системи“ ЕАД. По времето когато изрича горните слова, тя все още е само шеф на правния отдел в дружеството, а негов изпълнителен директор е любовника й Ивайло Първанов.

Към днешна дата чалгаджийката Нена е големият бос на фирмата, като бе назначена на поста от последното служебно правителство. Макар и да минава за върла гербаджийка, обичайки тройките, тя не се свени да поглежда и към чужди партийни централи.

Според нашия свидетел Динева ръководела фирмата със замах, характерен за управлението на държавните дружества преди 1989 година. Държавата плаща – всички в механата!

Бившият изпълнителен директор на „Напоителни системи“ Ивайло Първанов пък, дълги години е любовник на фолк чудото, а днес и е само партньор в нестандартни секс игри.

По думите на наши източници от службите, преди няколко години и двамата са били обект на разработка от специализирана служба, но по неясни причини, така и не се е стигнало до конкретно обвинение.

ОЧАКВАЙТЕ МАЩАБНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА NBOX.BG ЗА ОСОБЕНОСТИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВНОТО ДРУЖЕСТВО „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ЕАД

Източник: Nbox.bg

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Един коментар

  1. Дайте снимка…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *