понеделник , февруари 19 2018
Начало / Uncategorized / Заведение на пясъка. Топла връзка кмет – наематели! Шкорпиловци – сезона е в разгара си!

Заведение на пясъка. Топла връзка кмет – наематели! Шкорпиловци – сезона е в разгара си!

Лято е и плажовете се пълнят с почиващи с тях и заведенията около тях. В пощата на IBTnews.bg  получихме сигнал този път от с. Шкорпиловци  община Долни Чифлик област Варна.

Публикуваме без редакторска намеса писмото на група граждани:

“ Здравейте, искаме да ви сигнализираме за топлата връзка на  кметицата на нашата община Красимира Атанасова ( Герб) шофьорът и Николай Неделчев и така наречения бизнесмен арендатор и строител Пламен Жеков. Искаме да започнем първо с едно заведение „Музик Бийч Бар“, което е отдадено на въпросния Пламен Жеков от кметицата и въпреки, че заведението се приближи с 50 метра към морето и въпреки нашите сигнали към всякакви институции, никой не иска да вземе мерки, уви кметицата пази хората осигуряващи гласовете за нея.

На снимката е Пламен Жеков явно на някаква партийна сбирка.

Искаме също така да сигнализираме, че въпросният получи незабавно, когато тя стана кметица и обществена поръчка да чакълира с баластра банкета на

пътя между Ново Оряхово и Шкорпиловци, от който чакъл както е видно днес няма и помен. Освен това остатъците от него са предпоставки за ПТП – та. Но нали парите са „усвоени“ безопасността на хората за Герб и компания никога не е била от значение.

Защо сигнализираме при Вас, ще попитате?

Уверяваме Ви, опитали сме в кметството в РПУ то и във Варна дори, но явно тези хора закона не ги лови. Заведението което е чалга кръчма, а не музик бар – догодина може да влезе още на пясъка и надали някой ще му направи впечатление това.

Въпросният господин печели обществени поръчки и за никой не е тайна семейно фамилната връзка между шофьора Николай Неделчев и Пламен Жеков, ние не сме община с мащабите на Добрич, но и при нас явно някои хора са по така, след като и полицията не иска да се занимава с тях.

Също така имаме информация, че фирма на Пламен Жеков и брат му изпълнява обществени поръчки по програма Саниране, а знаете кой и как се урежда с тези неща. Публична тайна е че кметицата се отплаща за добре свършената предизборна „работа“

Това е снимка на въпросното заведение, което стъпи вече на пясъка.

И едно касово бонче където ясно е отбелязано кой трябва да стопанисва заведението, макар да е отдадено под наем на трето лице.

Надяваме се да обърнете внимание на нашият сигнал и да го публикувате, а чрез Вас и така наречените Институции влязат в Община Долни Чифлик и проверят кметицата Красимира Атанасова какви ги върши с шофьора и семейната връзка Пламен Жеков“

 

 

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *