неделя , май 27 2018
Начало / България / Георги Кадиев от Смолян ( пребитото от цигани момче), Филип Камбуров и Семейството им БЛАГОДАРЯТ на всички за Чудото, което Направихте!

Георги Кадиев от Смолян ( пребитото от цигани момче), Филип Камбуров и Семейството им БЛАГОДАРЯТ на всички за Чудото, което Направихте!

Здравейте, приятели от България и от чужбина! Искам да ви изкажа огромната си Благодарност, защото просто не намирам други по – силни думи, с които да изразя чувствата си за това, което направихте за брат ми, мен и семейството ни. Ние може би сме най-щастливите хора на света в този момент, защото брат ми вече се изправя, разхожда се и дори излиза навън,за да се среща за кратко с приятели. Пиша всичко това, осъзнавайки какво чудо направихте, Вие хилядите непознати за нас хора, БЪЛГАРИ, които помогнахте на нашето семейство да повярва в чудеса. Благодаря е най -малкото, което мога да кажа, но това е думата, която мога да повтарям с часове. Искам също така да ви уведомя, че концерта “ НИЕ СМЕ СМОЛЯН – НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ“ засега по -молба на брат ми Георги Кадиев ще се отложи за неопределено време, докато се почувства достатъчно силен, за да присъства и той, за да може да Ви, БЛАГОДАРИ ЛИЧНО. Още веднъж БЛАГОДАРЯ от негово име и от името на цялото ни семейство за чудото, което направихте за нас. Сълзите на Благодарност напират в гърлото ми, защото ако не бяхте всички Вие, надали щяхме да се справим. БЛАГОДАРИМ ВИ.

За Неделчев

Виж още

Управлението на „суджука“: Оставиха милионерите с перките на Калиакра, а лишават хората от земята им

Безобразно поведение демонстрира министъра на околната среда и водите – Нено Димов, който преди дни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *