вторник , март 20 2018
Начало / Новини / Така се полива във Видин. маркуч, гумени ботуши и водоноска – това представлява модерната поливна система на община Видин! Гарантирано за Пет милиона лева! Видими Резултати от Герб!

Така се полива във Видин. маркуч, гумени ботуши и водоноска – това представлява модерната поливна система на община Видин! Гарантирано за Пет милиона лева! Видими Резултати от Герб!

Така се полива във Видин. маркуч, гумени ботуши и водоноска – това представлява модерната поливна система на община Видин, от която препоръчваме да се поучи и обмени опит всяко ръководство в някоя от западналите европейски общини на стария контитент.
Иначе по известения ни вече проект „Зелена и достъпна градска среда“, изпълнителят и неговите видински подизпълнители гушнаха едни

ПЕТ милиона лева (справка за непосветените – ония, които асфалтираха дърветата и съградиха фонтана-паркинг до Спортната зала).

Така  по проекта би трябвало обновеният парк „Рова“ да има и система за напояване. Последната, по официални данни на общината, включвала „24 крана за поливане, 3 помпи и 3 големи резервоара за вода… През нощта системата се пълни с вода от сондажа, а през деня се полива“.
Има ли система, няма ли, ама си е по-готино да си нахлузим гуменяците и да джвакаме във водата. Лето е…

Така се полива във Видин.

На снимката виден представител на община Видин с колело, в опрятен външен вид, следи отблизо работата на новата напоителна система в парка.

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *