сряда , март 21 2018
Начало / Общество / „Аз Дебила“

„Аз Дебила“

„Аз Дебила“
Спомням си началото, когато станах за първи път дебил в очите на някакви непознати, които очите не са ми виждали, но бях дебил, понеже говорех как и защо трябва да вдигнем бунта за горивата.
Помните ли онези големи протести под мотото „Не на Високите цени на горивата“?
Е аз бях един от хората направили всичко, тогава пак бях дебил, който нищо не разбира, а най – лошото беше, когато се създаде съюза и аз понеже съм Дебил и не бях съгласен един случаен, никому непознат човек, дошъл незнайно откъде да оглавява всичко – станах Дебила, после може и да сте наясно какво се случи и кои хора с какво сполучиха. Но докато аз бях свързван, с който се сетите в тази Държава, то този, който се появи накрая от нищото трябваше да има едноличната власт да решава, е да ама аз нали съм дебил на еднолични решения съм се нагледал и си събрах хората и се махнах.
Я сега да ви Припомня и Катуница – помните ли Катуница? Защото аз я помня!
Там Историята се повтори, само че едни хора днес видни ПатрЕоти, решиха, че само те ще решават и аз си събрах хората и се махнах.
А големите Протести за Тока помните ли ги? Е и там бях Дебил, защото изобщо не бях съгласен, да се сваля само Бойко, а директно да се върви към сртутване на Системата им. Но тогава пак нали съм дебил, и понеже не исках да слушам най – вече какъв съм Дебил голям, не само че се оттеглих, но се и забавлявах докато гледах оттам нататък марширувания, козирувания, полягвания, надупвания и т.н все от хора, които по един или друг начин са се представяли за нас и мен. Стигало се е дори до куриозни ситуации да слушам за хора видни „Протестъри“, на които даже имената да не знам, да ми казват, че те са създатели на Национален Протест страницата – винаги си мълчах и си учех урока.
Сега искам да ви попитам – помните ли
28 януари 2016 година как преди Протеста наречен от ПР ката на Бойко, че им се готви метеж, пак нямаше лица? И никой не знаеше кой го готви и защо? Е аз бях и хората с мен над 100 000 човека бяха поканени в събитието на Протеста дойдоха едва 400!
Пак си научих урока.
После направих кампанията на така наречената партия “ Израждаме“ имах една единствена сериозна уговорка да не пипат субсидията! Е дали я спазиха, не я спазиха – Но аз си Останах Дебил. Но за сметка на това си научих Урока – да не ми пука от хора, които се въртят около мене за Слава, Власт и Пари. Да съм Дебила и да ги мачкам системно и методично докато се откажат сами.
И понеже съм си Дебил, ама от по- големите, на мене не ми пука, но някой дали си зададе въпроса, преди да ме нарече Дебил какво и как ми коства всичко това да ви държа будни Вас, недебилните?
Надали пък и не искам да ви карам да си задавате Въпроси, нито да ви карам да мислите, понеже сте толкова щастливи докато Оцелявате покрай партийните каси и се хилите на нас Дебилите!
Дали сме Дебили, или с Дебели глави времето ще покаже, но не ми се мисли ако успеем нещо да направим на 11 септември, къде ще се покрият Недебилните.
И дали тогава няма и те да се пишат Дебили и някакви борци, понеже ще чакат пак за Облаги и Пари.
Само че този път Искам да съобщя на Недебилните, че далавера Няма и ако си мислят нещо друго отсега да си избият от главата – глупостите.
Този път Дебилите правят Протеста и на никой от нас, не му пука, колко ще ни заплашвате, оплювате и правите на маймуни където се сетите!
Протеста е за Оставка на Всички!
И катурване на цялата Гнила Система!

Написал: Аз Дебила.

Atanas Kalev

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *