сряда , март 21 2018
Начало / Общество / В Община Бургас – глобите са преди всичко. Общински служители глобяват вдовица, затова че продава собствено производство праскови на общински пазар.

В Община Бургас – глобите са преди всичко. Общински служители глобяват вдовица, затова че продава собствено производство праскови на общински пазар.

В редакционната поща на IBTnews.bg получихме следното писмо. Публикуваме го, без редакторска намеса.

Вчера в Бургас глобиха майка ми ,която е вдовица , че продава праскови без да е заплтила тротоарно право по сигнал от някой. Бяхме застанали в ж.к. Зорница до бл.19. И понеже нямаше къде да заплатим тази такса започнахме да продаваме. Нещата станаха инцидентно ,защото иначе щяхме да изхвърлим праскови около 300кг., защото купувачът не дойде да ги вземе и се принудихме да ги продаваме там на дребно.

След като искат да се плаща питам аз защо няма инкасатори примерно или как може господата от обществен ред да ти напишат акт , а не може да им платиш на тях на място за тротоарно право. И след вчерашния ден сметката е следната всячески се опитват да затрият родното производство с внос на гръцки праскови на 0.60 лв.

Отиваш да продаваш някъде да изкараш е дно парче хляб глобяват те .ИЗХОДА Е ЕДИН ХОДЯ НА РАБОТА ЗАНИМАВАМ СЕ С ЗЕМЕДЕЛИЕ ОТЛЕЖДАМ 20 ДКА ПРАСКОВИ ЗАЕТ СЪМ 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА И СЛЕД ВЧЕРА ЧАШАТА ПРЕЛЯ МИСЛЯ ДА ЗАМИНАВАМ ЗА ГЕРМАНИЯ

ЗАЕДНО С ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Един коментар

  1. Георги янев

    Това е заповед на кмета,откъдето може да се пълни бюджета ,тормоз над гражданите ,ако се оплачеш на него започва още по голям тормоз ,тогава ти прави общината ревизия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *