четвъртък , април 26 2018
Начало / Общество / Започва ПРОЦЕС – започва ПРОТЕСТ! ИМА ТАКЪВ НАРОД!

Започва ПРОЦЕС – започва ПРОТЕСТ! ИМА ТАКЪВ НАРОД!

Братя и Сестри Българи!
Всички вече сте наясно, че Протеста на 11.09.2017 г.- няма да е само Протест, той ще е Процес. Процес, в който хората ще получат директното право да си управляват Държавата! Процес, в който лъжите, кражбите и геноцида от страна на политици и партии върху българските граждани ще бъде показан не само с виновните лица, но на тези лица ще им бъде потърсена отговорност за случилото се.
Процес, в който Хората ще трябва да решат как да продължим напред с Корумпирани политици и олигарси или с честни хора – Държавници!
Процес, в който хората ще трябва да решат как да продължим със зависима журналистика или с честни журналисти, които търсят само и единствено истината в полза на Обществото!
Процес, в който хората ще трябва да решат как ще продължим със страхливи съдии и прокурори или със смели истински правораздаващи органи и истинска Справедливост за всички!
Процес, в който хората ще трябва да решат, парите им дали да бъдат в техните ръце, или в ръцете на политическите партии и вождове!
Процес, в който хората ще трябва да решат Искат ли бъдеще в България или ще продължават да са Икономически Бежанци и Имигранти!
Както знаете, ние се заехме да Организираме Процеса – Протеста и ТВЪРДО заявяваме, че подкрепата, която получаваме от всички ни дава Основание да считаме, че момента да сложим Партиите и Политиците за две години в Килера и да ги забравим Времето е Дошло!
Братя и Сестри, идва време, в което ще бъдем Велики Хора и вашето участие е наложително и задължително – защото всичко, което правим го правим и заради Вас.
28 години Грабене, Далавери, Корупция в полза на Определени политически Партии и Лица – Време е да бъде Спряно всичко това и връщайки Държавата на Хората, да преминем към форма на Управление:
– Директна Демокрация от хората за хората!
11.09.2017г. в 17:00 часа!
Пред Парламента!
Единни за Промяна!
Има такъв Народ!

От организаторите на Протеста!

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *