четвъртък , април 26 2018
Начало / Лъжци и Слепци / „Метаморфозата и лъжите на едни луди партийци в буквалния смисъл на думата“

„Метаморфозата и лъжите на едни луди партийци в буквалния смисъл на думата“

Отново ще ви занимаем с най – измислената партия на България. Именно партията на никому неизвестният политик историк „Възраждане“, която благодарение на труда на едни честни и родолюбиви българи успя да вземе субсидия и въпреки всички уговорки преди изборите, че субсидуята ще остане в бюджета и няма да се пипа, те решиха да я даряват. Както знаете в мрежата заваляха и коментари, че са я усвоили и че фонда инвитро на който са я дарили е някаква схема, защото знаем, че и там всичко се тресе от скандали, а някои от началниците на фонда са клиенти на прокуратурата.
Шегаджии в мрежата вече прекръстиха политическа партия „Възраждане“ на Израждаме.
Сега искаме да ви запознаем с поредната лъжа на партията, която на официалната си страница, където според лидера им Костадин Костадинов всичко е автентично на 26.07.2017 г. виждаме един текст с който политическа партия „Израждаме“, изказват своята гневна позиция относно договора с Македония.

 

Хората харесват и коментират, но също така само шест дни по – късно на сайта на същата партия се появява статия, с която партията счита договора за Брилянтен?!!!
Метаморфозата е пълна, но хората пак харесват и коментират, няма значение, че една политическа партия си мени мнението както и е изгодно само за няколко дни.


И между другото, хората запознати с партията побързаха да им го кажат, но лидера на партията за пореден път обвини всички, че не разбират!
Явно господина и партията му ще са ветропоказателя на общественото мнение, без значение, че няма да имат никога свое.
За съжаление и те се оказаха, същите като другите партии, а лъжите им започнаха да лъсват всяка седмица.

За Неделчев

Виж още

Общински съветник от ДПС Червен бряг и Кмет в опит за измамна схема за милиони ?

Как обект, оценен за 1,2 млн. лева щеше да бъда „продаден“ за 0 лева ? 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *