сряда , май 23 2018
Начало / Новини / Млади Българи от Перник с революционна идея! Пъзел от 160 части с лика на Левски.

Млади Българи от Перник с революционна идея! Пъзел от 160 части с лика на Левски.

Днес, искаме да ви представим идеята на екип млади българи от гр.Перник, които са решили да популяризират лика и делото на Васил Иванов Кунчев – Левски.
Наш екип се срещна с един от хората осъществили всичко това, г-н Владислав Иванов.
г-н Иванов, кое вдъхнови млади хора като вас и вашите приятели от гр.Перник да направите тази Идея реалност. Все пак доста Революционно звучи – Пъзел с лика на Левски?
– От малки аз и моите приятели обожаваме, да се забавляваме като се събираме и редим пъзели, един ден си казахме, че ще бъде хубаво, ако някъде намерим пъзел с лика на някой велик българин, търсихме дълго, оказа се че няма. Така започна всичко.
г-н Иванов лесно ли се случи всичко, защото както знаем, в България да реализираш една Идея особено такава за занимателна игра пък било то и с образа на Левски няма как да е било и все пак?
– Не не беше лесно, самият пъзел е произведен в Полша. Тук пък се наложи да открием фирма “ Детска Планета“ имаше куп други изисквания, но както се казва, когато всичко е реализирано, трудностите нямат значение.
г-н Иванов, както разбрахме, вашият пъзел с лика на Левски ще се поръчва по пощата и няма да се подарява или дарява, но също така ни заявихте, че не правите нещата с комерсиална цел, предполагаме, че имате и други идеи.
– Да точно така, пъзела ще се поръчва и тиража му е едва 1000 броя, всичко сме го направили с дарения от роднини и приятели и наши средства, които се надяваме с помощта на всички българи бързо да съберем отново и да минем към сшедващият си проект пъзел с лика на Христо Ботев от 320 части. Идеята е не да печелим пари, а да въртим парите, които така или иначе сме събрали вече заради идеята. Предполагаме, че след Левски и Ботев, може да направим и на Паисий и други български герои – стига идеята ни да достигне до много хора и да бъде възприета, като родолюбива кауза, не като опит за бърза печалба.
Г-н Иванов, гледайки Левски си мисля, че е бил на вашите години, когато е правена тази снимка която сте избрали за пъзела.
Той твърдо вече е решил тогава да се бори за България и Свободата. Вие решен ли сте като него да продължите делото си чрез занимателни игри да напомняте на децата и възрастните в България, колко велики са били делата на предците ни.
– Решен съм не само аз, но и моите приятели и се моля един ден и аз да съм, като онези млади будители преди освобождението си са дали всичко от себе си, за да се получи. Днес живеем пак в такива времена, нашите герои се заличават от учебниците по история и аз лично си мисля, че всеки с патриотични идеи в главата си трябва да ги реализира възможно най – бързо, за да запазим родовата си памет като Държава.
г-н Иванов как може да се поръча пъзела
– на моя телефон

+359879040289

 и ел.поща

pazelivelikabulgaria@gmail.com

както и в страницата ни във фейсбук

https://www.facebook.com/%D0%9F%D1%8A%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-1955082508043310/?ref=aymt_homepage_panel

г-н Иванов, Благодарим Ви и успех занапред в делата с които сте се захванали.
– Благодаря и аз, затова че има хора като Вас, които обръщат внимание на тези неща и им давате гласност.

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *