понеделник , май 28 2018
Начало / Новини / Патриотката-трафикант от НФСБ отново е в ареста! Лъжите ѝ лъснаха в снимков материал!

Патриотката-трафикант от НФСБ отново е в ареста! Лъжите ѝ лъснаха в снимков материал!

Върнаха в ареста лъжепатриотката, пила е кафе с трафикантите, които уж не познавала

Пловдивският окръжен съд върна в ареста координатора на партията на Валери Симеонов в Костинброд Анелия Велева, след като прокуратурата на втора инстанция обжалва мярката за неотклонение и представи доказателства, че същата е била в компанията на трафикантите на нелегални мигранти.
Неуспялата кандидатка за кмет от НФСБ беше задържана заедно с петима души, обвинени в трафик на бежанци, а Районният съд я освободи с мярка „подписка“.
На заседанието днес представителят на държавното обвинение представи снимков материал, от който се вижда, че Велева пие кафе на магистралата с останалите обвинени за трафик на нелегални, за които твърдеше, че не ги познава.
„Случайност е, че пътувах в служебната кола на мъжа ми, а с нас случайно в Бургас се качи мъж, който искал да посрещне майка си в София. Кого са задържали, кой се е движел след нас, не знам. Аз съм невинна!“, твърдеше лъжепатриотката при обвинението, че колата със синия буркан на мъжа й е била пилотна за други две, в които са пътували трафиканти и нелеглни мигранти.
След освобождаването си от ареста Велева напусна и НФСБ с обяснението: „Невинна съм. Подадох заявление единствено, за да не опетнявам името на партия НФСБ и в частност на Валери Симеонов. Нямам нищо, с което да се притеснявам, честен човек съм и съм човек с бизнес“.
Припомняме, че групата трафиканти са следени 2 месеца. В събота при полицейската реализация бе заложен капан по обичайното трасе, използвано от тях на автомагистрала „Тракия“. Шестима българи са привлечени като обвиняеми за подпомагане на бежанци, с цел имотна облага.
Източник: rns.bg

За Неделчев

Виж още

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Схема за милиони!

Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *