четвъртък , април 26 2018
Начало / България / Активист от ГЕРБ спокойно нарушава закони и никоя институция не смее да гъкне!

Активист от ГЕРБ спокойно нарушава закони и никоя институция не смее да гъкне!

Почивната станция на Върховния административен съд в Лозенец се намира точно над нощното заведение „Хасиенда“

Активистът на ГЕРБ Димитър Тодоранов, който отдавна минава за близък приятел на премиера Бойко Борисов, побърка отмарящите в курорта Лозенец съдии от ВАС с неспирно думкащата от сутрин до сутрин музика от заведението му на плажа „Хасиенда бийч“. Това разказа пред NBOX.BG съдия от ВАС, който обаче помоли за анонимност, тъй като не му се „влизало в проблеми“ с Борисов и изпълнителната власт.

„Напълно сме безпомощни! Музиката от „Хасиенда бийч“ върви по 24 часа, а нощем е пълен кошмар!“, разказва пред NBOX.BG отчаяния служител на съдебната власт.

„Така е от години и нищо не може да се направи. Тодоранов е недосегаем!“, допълва разказа за мъките си магистрата.

Кой е Димитър Тодоранов?

Според личната си ПР презентация, Тодоранов е един от новите меценати на съвременна България. Хвали се, че продуцира театрални постановки, изложби, реализира различни културни проекти, спонсор е на култовата постановка „Свалячи”. Обича да разказва, че именно той стои зад успешните концерти на Лили Иванова.

„Боршош номер 2“, както го наричат вече мнозина, е главен мениджър на федерацията по шотокан карате, треньор на българския национален отбор, многократен национален и единственият европейски шампион на България по карате-до, пише още той в CV-то си. Казва, че по негово настояване Бургас става домакин на Световното първенство по шотокан карате, през октомври тази година.

Сред мнозина Тодоранов е известен още и с прякора „Митко Каратиста“, макар и да не става въпрос за другия каратист, който стана причина наскоро за медийния скандал със семейство Баневи.

Димитър Тодоранов е роден на 7 май, 1974 година във Велико Търново. Завършва Математическа гимназия, а по-късно се дипломира като магистър по информатика във Великотърновския университет. Завършил НСА с треньорски профил, три години е изучавал НЛП,  той е магистър по приложна психология и невролингвистично програмиране към НЛП Института. Има още куп сертификати и дипломи от САЩ и Европа, сред които и за брокер на недвижими имоти към New York Real Estate Institute, както и за корпоративен финансов анализ към Нюйоркския университет.

Той сам разказва, че по време на престоя си в САЩ е бил треньор на холивудските звезди Ан Хатауей и Хю Джакман. Живял и работил няколко години в Ню Йорк, но носталгията и любовта към родното го връща обратно тук, в България. Собственик е на Hacienda Art & Sport Beach в Лoзeнeц.

Според източници извън него самия обаче, Тодоранов заминава за Щатите като най-обикновен емигрант, а там се жени за богата, макар и доста по възрастна от него жена. Скоро, логично следва развод, а Каратистът се връща обратно у нас. Така става собственик на „Хасиенда бийч“ в курортното село Лозенец, където пък от години по рано, се намира почивната станция на ВАС.

Източник: nbox.bg

За Неделчев

Виж още

Управлението на „суджука“: Оставиха милионерите с перките на Калиакра, а лишават хората от земята им

Безобразно поведение демонстрира министъра на околната среда и водите – Нено Димов, който преди дни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *