четвъртък , април 26 2018
Начало / България / Скандали тресат РИОСВ-Бургас! Служителка в структурата разкри потресаващи подробности за работата на инспекцията/видео/

Скандали тресат РИОСВ-Бургас! Служителка в структурата разкри потресаващи подробности за работата на инспекцията/видео/

РИОСВ-Бургас се тресе от много сериозни скандали. Напрежението ескалира буквално с дни.Uniconbg.com разкри вече, че шефката на инспекцията Тонка Атанасова е разтворила чадър спрямо големи екологични замърсители в региона.

Става въпрос за „Лукойл-Нефтохим“ и „Кроношпан“. Същото важи и за „Керамика“ АД, което също се ползва с протекциите на въпросната дама. Практиката е да се забавят проверки, да се прикриват резултати и да се провежда само протоколен, но не и ефективен контрол.

В редакцията на медията ни дойде инж. Радка Кънчева, която направи потресаващи разкрития за работата на РИОСВ-Бургас. Кънчева е Главен експерт „Комплексни разрешителни, опасни химически вещества и управление на риск“ към РИОСВ-БУРГАС.Тя се оплака и от тормоз спрямо нея от страна на Тонка Атанасова. За част от проблемите Uniconbg.com вече информира обществеността. Чуйте и вижте скандалния разказ на инж. Кънчева във видеото по-долу. Прилагаме и аудиофайл от скандален разговор между Тонка Атанасова и инж. Кънчева.

Петър Михайлов, Спартак Георгиев

Лукойл-Нефтохим

 

Кроношпан Бургас

Запис скандал

 

Източник: Uniconbg.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За Неделчев

Виж още

Активист от ГЕРБ спокойно нарушава закони и никоя институция не смее да гъкне!

Почивната станция на Върховния административен съд в Лозенец се намира точно над нощното заведение „Хасиенда“ …

2 коментара

  1. Чадъроползвател

    Интересно, защо другарката Кънчева, може би най-дългогодишния служител на РИОСВ-Бургас, чак сега нададе вой за „разпънатите чадъри“.Защо праведната й душичка толкова време е била подтисната, а сега когато решиха да я отпавят на заслужена пенсия, разкри потресаващите законобезобразия в службата. За това време тя не е ли била част от тази служба и къде е била гражданската й будна съвест. Сигурно предложението й за пенсия е подействало като бурен катализатор за да разпени словоблудството на праведната Радка срещу колегите й.
    Апропо – Не следва ли прокуратурата да се самосезира по действията на Радка за несанкционирано снемане на информация ? Рачето е нагазило в непозволени територии, преоритетни са специализираните служби на МВР, и би следвало правозащитниците по-внимателно да се вторачат в действията на Агент 00 / не разбирай WC , а 007 /

  2. Чадъроползвател

    Интересно, защо другарката Кънчева, може би най-дългогодишния служител на РИОСВ-Бургас, чак сега нададе вой за „разпънатите чадъри“. Защо праведната й душичка толкова време е била подтисната, а сега когато решиха да я отправят на заслужена пенсия, разкри потресаващите законобезобразия в службата. За това време тя не е ли била част от тази служба и къде е била гражданската й будна съвест. Сигурно предложението й за пенсия е подействало като бурен катализатор за да разпени слово блудството на праведната Радка срещу колегите й.
    Апропо – Не следва ли прокуратурата да се самосезира по действията на Радка за несанкционирано снемане на информация ? Рачето е нагазило в непозволени територии, приоритетни са специализираните служби на МВР, и би следвало правозащитниците по-внимателно да се вторачат в действията на Агент 00 / не разбирай WC , а 007 /

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *