събота , септември 23 2017
Начало / България / Скандали тресат РИОСВ-Бургас! Служителка в структурата разкри потресаващи подробности за работата на инспекцията/видео/

Скандали тресат РИОСВ-Бургас! Служителка в структурата разкри потресаващи подробности за работата на инспекцията/видео/

РИОСВ-Бургас се тресе от много сериозни скандали. Напрежението ескалира буквално с дни.Uniconbg.com разкри вече, че шефката на инспекцията Тонка Атанасова е разтворила чадър спрямо големи екологични замърсители в региона.

Става въпрос за „Лукойл-Нефтохим“ и „Кроношпан“. Същото важи и за „Керамика“ АД, което също се ползва с протекциите на въпросната дама. Практиката е да се забавят проверки, да се прикриват резултати и да се провежда само протоколен, но не и ефективен контрол.

В редакцията на медията ни дойде инж. Радка Кънчева, която направи потресаващи разкрития за работата на РИОСВ-Бургас. Кънчева е Главен експерт „Комплексни разрешителни, опасни химически вещества и управление на риск“ към РИОСВ-БУРГАС.Тя се оплака и от тормоз спрямо нея от страна на Тонка Атанасова. За част от проблемите Uniconbg.com вече информира обществеността. Чуйте и вижте скандалния разказ на инж. Кънчева във видеото по-долу. Прилагаме и аудиофайл от скандален разговор между Тонка Атанасова и инж. Кънчева.

Петър Михайлов, Спартак Георгиев

Лукойл-Нефтохим

 

Кроношпан Бургас

Запис скандал

 

Източник: Uniconbg.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За Неделчев

Виж още

Активист от ГЕРБ спокойно нарушава закони и никоя институция не смее да гъкне!

Почивната станция на Върховния административен съд в Лозенец се намира точно над нощното заведение „Хасиенда“ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *