сряда , май 23 2018
Начало / Общество / 88% от Българите не вярват, че Бойко Борисов не краде.

88% от Българите не вярват, че Бойко Борисов не краде.

Тази сутрин, прочетох едно изследване на „Галъп“ според което всеки трети очаквал поскъпване и пак всеки трети искал Бойко Борисов на власт?!
Това за поскъпването не го разбирам, какъв роб трябва да си да получаваш 500 лева заплата и покорно да очакваш да ти се увеличат цените?! Честно да ви кажа, не го разбирам, но аз съм сигурно от онзи един процент, който не само, че не разбирам, но и имам желание да променим нещо за всички хора в България.
За звучната свирчица, която извъртя Тумбак министъра на Бойче Борисовски с думите, че щял да остане в Историята като царя Обединител – чухте ли?
И да не сте чули, ще чуете, Бузи Воевода ще се лигави и пълзи по корем, докато не му се размине за милионите от Цветан Василев и Банка КТБ, да сте го чули да коментира темата?
Но да се върнем на изследването на
„Галъп“ и да им кажа, има едно друго изследване в България, нарича се Избори и там ясно се вижда, че всеки втори не вярва на никакви партии и никакви политици, така че това за всеки трети, че искал да го управлява Бойче Борисовски, може да го пробутате директно в Македония, там все още има висока избирателна активност.
Съветвам “ Галъп“ да спрат с манипулативните си изследвания и да направят едно проучване от типа:
– Вярвате ли, че Бойче не краде?
Резултата отсега мога да ви го кажа 88 % от Българите в България – Не вярват, че Бойче не краде. Останалите 12% са хора или свързани с партията Герб или служители на дадена герберска община и са наясно какво се случва, но ще си мълчат или излъжат в отговора си.

Atanas Kalev

За Неделчев

Виж още

Бойко Борисов спрял заповедта за Натура в Добрич! Сега се чудим, кой ще плаща щетите?!

Казус. Вчера министърът на околната среда и водите Нено Димов посочи, че ако българската държава …

Един коментар

  1. Тодоp Костадинов

    Напишете го гpамотно ! 88% от българите вярват , че мутрата плячкоства !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *