сряда , май 23 2018
Начало / Общество / ПРЕОБРАЖЕНИЕ Е! ПРЕОБРАЖЕНИЕ ПРЕВРЪЩА ДЕНЯ В ДОБРО НАЧАЛО ЗА ПРАВИЛНИ СЛУЧВАНИЯ!

ПРЕОБРАЖЕНИЕ Е! ПРЕОБРАЖЕНИЕ ПРЕВРЪЩА ДЕНЯ В ДОБРО НАЧАЛО ЗА ПРАВИЛНИ СЛУЧВАНИЯ!

ПРЕОБРАЖЕНИЕ Е!

На този ден нека българите вложим старание да се включим в колективното, общото Преображение! Всички в едно цяло! Нека да посветим време, енергия и усилия, за да преобразим себе си – духа си, ума си и тялото си, защото човешката душа иска и намира свобода, търси и открива просветление и живее тук, сега и завинаги именно от СВЕТЛИНАТА!

Мъдростта и любовта са двигателите на съвършенството, което може да постигне всеки човек, докато търси златните залежи в себе си. И, колкото повече копаем навътре в нас, толкова повече откриваме светлината, която започва да блести все повече и повече. Съкровището нека озари всеки, който не спира да преоткрива нови хоризонти и светове!

Нека онова, за което най – силно мечтаем и искаме за себе си е точно онова, с което можем да се отблагодарим на заобикалящия ни свят, хората и Вселената, за да постигнем жадуваното човешко извисяване – да бъдем досущ по Негов образ и подобие.

Щом щедро раздаваме любов, усмихваме се и гледаме с добри очи на човешките същества и природа, винаги има закономерна отплата на благодат от неизчерпаемия извор на благодарността, която генерира неспирно чрез енергията си Вселената. Всичко е живо! Каквото е горе, такова е и долу.

Всяка добрина е лъч светлина, който осветява пътя на съзидателността в проекция. Всяко запалено пламъче в душата засилва възможностите за неограничено взаимодействие с Творението. Колкото повече Любов, толкова повече Любов и Удовлетворение.

ПРЕОБРАЖЕНИЕ ПРЕВРЪЩА ДЕНЯ В ДОБРО НАЧАЛО ЗА ПРАВИЛНИ СЛУЧВАНИЯ!

Направете добро и ще получите добро!
Бъдете благословени!

 

Автор: Цвета Кирилова

За Неделчев

Виж още

88% от Българите не вярват, че Бойко Борисов не краде.

Тази сутрин, прочетох едно изследване на „Галъп“ според което всеки трети очаквал поскъпване и пак …

Един коментар

  1. Ехе, намери се българска дума вместо просташкото „хепънинг“. Дали ще го чуят брадатите от Маймунарника до венета райнова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *