петък , септември 22 2017
Начало / Общество / ПРЕОБРАЖЕНИЕ Е! ПРЕОБРАЖЕНИЕ ПРЕВРЪЩА ДЕНЯ В ДОБРО НАЧАЛО ЗА ПРАВИЛНИ СЛУЧВАНИЯ!

ПРЕОБРАЖЕНИЕ Е! ПРЕОБРАЖЕНИЕ ПРЕВРЪЩА ДЕНЯ В ДОБРО НАЧАЛО ЗА ПРАВИЛНИ СЛУЧВАНИЯ!

ПРЕОБРАЖЕНИЕ Е!

На този ден нека българите вложим старание да се включим в колективното, общото Преображение! Всички в едно цяло! Нека да посветим време, енергия и усилия, за да преобразим себе си – духа си, ума си и тялото си, защото човешката душа иска и намира свобода, търси и открива просветление и живее тук, сега и завинаги именно от СВЕТЛИНАТА!

Мъдростта и любовта са двигателите на съвършенството, което може да постигне всеки човек, докато търси златните залежи в себе си. И, колкото повече копаем навътре в нас, толкова повече откриваме светлината, която започва да блести все повече и повече. Съкровището нека озари всеки, който не спира да преоткрива нови хоризонти и светове!

Нека онова, за което най – силно мечтаем и искаме за себе си е точно онова, с което можем да се отблагодарим на заобикалящия ни свят, хората и Вселената, за да постигнем жадуваното човешко извисяване – да бъдем досущ по Негов образ и подобие.

Щом щедро раздаваме любов, усмихваме се и гледаме с добри очи на човешките същества и природа, винаги има закономерна отплата на благодат от неизчерпаемия извор на благодарността, която генерира неспирно чрез енергията си Вселената. Всичко е живо! Каквото е горе, такова е и долу.

Всяка добрина е лъч светлина, който осветява пътя на съзидателността в проекция. Всяко запалено пламъче в душата засилва възможностите за неограничено взаимодействие с Творението. Колкото повече Любов, толкова повече Любов и Удовлетворение.

ПРЕОБРАЖЕНИЕ ПРЕВРЪЩА ДЕНЯ В ДОБРО НАЧАЛО ЗА ПРАВИЛНИ СЛУЧВАНИЯ!

Направете добро и ще получите добро!
Бъдете благословени!

 

Автор: Цвета Кирилова

За Неделчев

Виж още

88% от Българите не вярват, че Бойко Борисов не краде.

Тази сутрин, прочетох едно изследване на „Галъп“ според което всеки трети очаквал поскъпване и пак …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *